Story - брой 34/2014

-25%
е-списание - Story - брой 34/2014

Още от поредицата Story

Story - брой 34/2014

(4.27 от 11 гласа)











Оргии и незаконен син разделиха Бионсе и Джей Зи

Въпреки че новината за раздялата на Бионсе и Джей Зи шокира милионите им почитатели, според близки приятели на звездната двойка, решението на певицата да зареже съпруга си било очаквано и не било изненада.
В новия си брой списание Story разказва за семейните тайни на определяната за една от най-влиятелните двойки в света. Най-приближените до тях разкриват, че през времето, в което Бионсе и Джей Зи са заедно, на нея й се наложило да преглъща много, всичко в името на семейството.
Тайните, които Джей Зи е забравил да разкрие на съпругата си - че има дете, че свалял знайни и незнайни мадами, докато е бил с нея, са били последната капка, която е преляла чашата и Бионсе решила - развод.
Още за горчивите хапки, които Кралица Би е трябвало да преглътне и какво още е крил любимият й от нея, можете да разберете в новия брой на списание Story, който е на пазара от 20 август.



е-списание

1.49 лв. | Стара цена: 1.99 лв.

Спестявате: 0.50 лв. (-25%)

  • Формат: PDF
  • Защита: Adobe DRM
  • Указания за четене. Виж
  • Съвместимост за четене. Виж (Не e за Kindle)
  • Как да купя е-списание? Виж
Файлът е съвместим за четене на всички съвременни електронни четци за книги с eInk екран, таблети с операционна система Android, Windows и iPad. На персонални компютри с Windows и Apple Mac.

Четенето не е възможно на моделите Kindle с eInk екран, защото Amazon.com не поддържат съвместимост с тази технология.

Известно изключение има за таблети Kindle Fire, на които може да бъде инсталиран софтуера BlueFire reader, а кратко ръководство може да прочетете тук.


Още електронни списания

Още електронни списания




Информация за избраното списание

Информация за избраното списание




Информация за книгата:

Категория: ПЕРИОДИКА
Година: 2014
ISSN: 20141312819134
Поредица: Story


„Story e списанието, в което звездите разказват истинските си истории пред истинските професионалисти за истински познавачи. За петте години, откакто е на българския пазар, от издание, отразяващо живота на звездите, Story се превърна в институция, с която звездите се съобразяват и която сама създава звезди.”

Галина Чолакова, главен редактор на списание Story


Коментари

Коментари


Плащане с EasyPay може да направите като изберете опция плащане "чрез ePay" и на платежната страница изберете Таб "В брой на каса".

Вижте приложения пример: