Story - брой 6/2015

-25%
е-списание - Story - брой 6/2015

Още от поредицата Story

Story - брой 6/2015

(3.67 от 21 гласа)Защо всички жени на Слави го предават?

Той продължава да е шоумен номер 1 в България вече 14 години.
И това със сигурност нямаше да е така, ако не беше избрал да живее изцяло подчинявайки се на продукта на живота си - „Шоуто на Слави“, пише Story в новия си брой.

Трифонов се обгради с желязната завеса от верни хора в екипа си, които не пропускат навън никаква информация за личния му живот. Тях Слави направи свое семейство, а телевизията – свой първи дом.
Дали телевизионерът приема това като тежка жертва? Самият той твърди, че се чувства добре с избора, който е направил. Фактът, че на 48 години все още не е създал семейство и няма деца със сигурност му тежи, но това може би знаят само най-близките му, защото маската на силния мъж, който никога не е плакал от щастие, не може да бъде свалена публично при никакъв повод.

Откакто от четири години Слави има връзка с балерината от „Магаданс“ - Мартина, като че ли още повече е затегнал мерките около сигурността на неприкосновеното си лично пространство.
Любимата му също е заклета да мълчи, както й семейството й във Варна, както и другите момичета от балета, посветени в тайния живот на известната двойка. За да бъде далеч от камерите и да не се превръща в обект на клюки, тя напусна „Магаданс” преди няколко месеца. Какво още крие Слави, можете да научите от новия брой на Story, който ще е на пазара на 4 февруари.
 е-списание

1.49 лв. | Стара цена: 1.99 лв.

Спестявате: 0.50 лв. (-25%)

  • Формат: PDF
  • Защита: Adobe DRM
  • Указания за четене. Виж
  • Съвместимост за четене. Виж (Не e за Kindle)
  • Как да купя е-списание? Виж
Файлът е съвместим за четене на всички съвременни електронни четци за книги с eInk екран, таблети с операционна система Android, Windows и iPad. На персонални компютри с Windows и Apple Mac.

Четенето не е възможно на моделите Kindle с eInk екран, защото Amazon.com не поддържат съвместимост с тази технология.

Известно изключение има за таблети Kindle Fire, на които може да бъде инсталиран софтуера BlueFire reader, а кратко ръководство може да прочетете тук.


Още електронни списания

Още електронни списания
Информация за избраното списание

Информация за избраното списание
Информация за книгата:

Категория: ПЕРИОДИКА
Година: 2015
ISSN: 20151312819106
Поредица: Story


„Story e списанието, в което звездите разказват истинските си истории пред истинските професионалисти за истински познавачи. За петте години, откакто е на българския пазар, от издание, отразяващо живота на звездите, Story се превърна в институция, с която звездите се съобразяват и която сама създава звезди.”

Галина Чолакова, главен редактор на списание Story


Коментари

Коментари


Плащане с EasyPay може да направите като изберете опция плащане "чрез ePay" и на платежната страница изберете Таб "В брой на каса".

Вижте приложения пример: