Story - брой 5/2015

-25%
е-списание - Story - брой 5/2015

Още от поредицата Story

Story - брой 5/2015

(4.00 от 21 гласа)Кали и Влади: Всички бяха срещу нас

Фолк певицата Кали и половинката й Влади за първи път застават заедно пред медиите, за да разкажат за началото на любовта и връзката си. И двамата признават, че не всичко е било по мед и масло, а първоначалната реакция на близките и приятелите на Влади за това, че има връзка с Кали, пайнерката определя като "кофти".

"Не, не бих казал. Моите приятели винаги са ме подкрепяли в решенията ми, плюс това този въпрос е много личен, никой не може да ми каже – не го прави", споделя Влади пред списание Story.

"Не очаквай да получиш адекватен отговор за това от някой друг, освен от мен. Няма кой да те подкрепи за връзка с жена с две деца от двама мъже преди това, когато ти си необвързан, без деца, младолик, готин, имаш си пари, нямаш кредити и можеш да свалиш която жена си поискаш. Никой не вярваше, че тази връзка ще просъществува, защото живеем в клиширано общество, много сме тесногръди. Да, към днешна дата приятелите му вече ни подкрепят, сега се движим преди всичко с тях, те са суперготини", обаче е отговорът на Кали.
Какво споделят още певицата и любимият й можете да прочетете в новия брой на списание Story.
 е-списание

1.49 лв. | Стара цена: 1.99 лв.

Спестявате: 0.50 лв. (-25%)

  • Формат: PDF
  • Защита: Adobe DRM
  • Указания за четене. Виж
  • Съвместимост за четене. Виж (Не e за Kindle)
  • Как да купя е-списание? Виж
Файлът е съвместим за четене на всички съвременни електронни четци за книги с eInk екран, таблети с операционна система Android, Windows и iPad. На персонални компютри с Windows и Apple Mac.

Четенето не е възможно на моделите Kindle с eInk екран, защото Amazon.com не поддържат съвместимост с тази технология.

Известно изключение има за таблети Kindle Fire, на които може да бъде инсталиран софтуера BlueFire reader, а кратко ръководство може да прочетете тук.


Още електронни списания

Още електронни списания
Информация за избраното списание

Информация за избраното списание
Информация за книгата:

Категория: ПЕРИОДИКА
Година: 2015
ISSN: 20151312819105
Поредица: Story


„Story e списанието, в което звездите разказват истинските си истории пред истинските професионалисти за истински познавачи. За петте години, откакто е на българския пазар, от издание, отразяващо живота на звездите, Story се превърна в институция, с която звездите се съобразяват и която сама създава звезди.”

Галина Чолакова, главен редактор на списание Story


Коментари

Коментари


Плащане с EasyPay може да направите като изберете опция плащане "чрез ePay" и на платежната страница изберете Таб "В брой на каса".

Вижте приложения пример: