Story - брой 47/2014

-25%
е-списание - Story - брой 47/2014

Още от поредицата Story

Story - брой 47/2014

(3.79 от 14 гласа)Део към Мариана: Искам бебче от теб!

ТВ водещият Део и половинката му Мариана за първи път застават заедно пред медия и разкриват всичко за едногодишната им вече любов.

В новия брой на списание Story влюбените споделят, че са дали точно 12 месеца на отношенията си, за да разберат дали са създадени един за друг. Днес те не просто са наясно, че искат да са заедно, но дори са категорични, че са готови и за деца.  Мариана си спомня за един много специален момент, когато късно вечерта се прибрала от парти.

Стъпвала тихо, за да не събуди заспалия Део, но тъкмо се унесла и той я събудил с думите: „Искам бебче от теб“.
Иска го и тя, и то още много преди да се запознае с Део.

„Готова съм да бъда майка. И честно казано, мечтая за това още преди да срещна Деян. Искам го, защото си мисля, че ставайки майка, ще бъда малко по-уверена, малко по-щастлива и ще имам цел в живота, защото откакто загубих мама, една част от мен я няма. И детето ще запълни липсващата част, ще ми даде обичта, която търся.“

Какво споделят още влюбените в първото си съвместно интервю можете да разберете в новия брой на списание Story, който ще е на пазара от 19 ноември.е-списание

1.49 лв. | Стара цена: 1.99 лв.

Спестявате: 0.50 лв. (-25%)

  • Формат: PDF
  • Защита: Adobe DRM
  • Указания за четене. Виж
  • Съвместимост за четене. Виж (Не e за Kindle)
  • Как да купя е-списание? Виж
Файлът е съвместим за четене на всички съвременни електронни четци за книги с eInk екран, таблети с операционна система Android, Windows и iPad. На персонални компютри с Windows и Apple Mac.

Четенето не е възможно на моделите Kindle с eInk екран, защото Amazon.com не поддържат съвместимост с тази технология.

Известно изключение има за таблети Kindle Fire, на които може да бъде инсталиран софтуера BlueFire reader, а кратко ръководство може да прочетете тук.


Още електронни списания

Още електронни списания
Информация за избраното списание

Информация за избраното списание
Информация за книгата:

Категория: ПЕРИОДИКА
Година: 2014
ISSN: 20141312819147
Поредица: Story


„Story e списанието, в което звездите разказват истинските си истории пред истинските професионалисти за истински познавачи. За петте години, откакто е на българския пазар, от издание, отразяващо живота на звездите, Story се превърна в институция, с която звездите се съобразяват и която сама създава звезди.”

Галина Чолакова, главен редактор на списание Story


Коментари

Коментари


Плащане с EasyPay може да направите като изберете опция плащане "чрез ePay" и на платежната страница изберете Таб "В брой на каса".

Вижте приложения пример: