Story - брой 45/2015

-25%
е-списание - Story - брой 45/2015

Още от поредицата Story

Story - брой 45/2015

(3.27 от 11 гласа)Жана Бергендорф: Обичах погрешния човек

Победителката от втория сезон на X Factor Жана Бергендорф никога не е предполагала, че един ден ще стане център на скандални събития.
И най-вече, че ще се превърне в обект на негативни погледи, коментари и писания, ще се страхува да седне необезпокоявана в заведение и ще й се иска всичко да е било сън.
Именно това се случи, след като на 8 юли медиите гръмнаха с новината, че Жана и приятелят й Лео са задържани от полицията след жесток скандал в дома й и нанесен й от любимия й побой.
Въпреки болката, която Лео й причини, Жана откровено признава в новия брой на списание Story, че след това е продължавала да изпитва чувства към него.
"Имаше любов в мен, нямаше как да я спра. И да кажа обратното, това ще бъде лъжа. Просто любовта беше прекалено голяма – и от двете страни. Защото и при него имаше любов. И изведнъж всичко избухна. Сега знам, че е била отровна за мен, че съм се лъгала. Затова предпочитам да съм сама", споделя Жана.
Защо е решила да изпрати сина си в пансион и в коя държава й се иска да изкара старините си можете да прочетете в новия брой на списание Story, който е на пазара от 3 ноември.

 е-списание

1.49 лв. | Стара цена: 1.99 лв.

Спестявате: 0.50 лв. (-25%)

  • Формат: PDF
  • Защита: Adobe DRM
  • Указания за четене. Виж
  • Съвместимост за четене. Виж (Не e за Kindle)
  • Как да купя е-списание? Виж
Файлът е съвместим за четене на всички съвременни електронни четци за книги с eInk екран, таблети с операционна система Android, Windows и iPad. На персонални компютри с Windows и Apple Mac.

Четенето не е възможно на моделите Kindle с eInk екран, защото Amazon.com не поддържат съвместимост с тази технология.

Известно изключение има за таблети Kindle Fire, на които може да бъде инсталиран софтуера BlueFire reader, а кратко ръководство може да прочетете тук.


Още електронни списания

Още електронни списания
Информация за избраното списание

Информация за избраното списание
Информация за книгата:

Категория: ПЕРИОДИКА
Година: 2015
ISSN: 20151312819145
Поредица: Story


„Story e списанието, в което звездите разказват истинските си истории пред истинските професионалисти за истински познавачи. За петте години, откакто е на българския пазар, от издание, отразяващо живота на звездите, Story се превърна в институция, с която звездите се съобразяват и която сама създава звезди.”

Галина Чолакова, главен редактор на списание Story


Коментари

Коментари


Плащане с EasyPay може да направите като изберете опция плащане "чрез ePay" и на платежната страница изберете Таб "В брой на каса".

Вижте приложения пример: