Story - брой 43/2015

-25%
е-списание - Story - брой 43/2015

Още от поредицата Story

Story - брой 43/2015

(4.00 от 10 гласа)Криско: Искам една жена и три деца

Хитмейкърът Криско прие нелеката задача да стане част от шоуто X Factor и да стане ментор на една от групите - в случая този на момичетата.
В новия брой на списание Story изпълнителят признава, че това е поредното предизвикателство, в което се впуска, като кариерата и работата му са тези, които в момента са най-важни в живота му.
Криско откровено признава, че за момента е оставил личния живот на заден план и не се впуска в сериозни връзки, тъй като няма време за половинките си.
„Гледам да се пазя от влюбване. Влюбвал съм се и виждам, че това чувство много ми запълва и губи времето. Хубаво е да обичаш, но правилния човек. Но пък това има и своята готина страна - когато нямаш сериозна приятелка, можеш да имаш много несериозни приятелки“ - казва с присъщото си чувство за хумор Криско.
Той обаче не крие, че за него важните неща винаги са били „спокойствието, душевният мир, здравето и разбирането, хубавата храна, добрите приятели и една жена, която да ме обича и да ми роди 2-3 деца.“
И допълва, че на този етап при него е сложно да има сериозна връзка, защото много пътува и не може да отдели достатъчно време за нея. Но, всичко ще си дойде на мястото.
Още за Криско можете да прочетете в новия брой на списание Story, който е на пазара от 20 октомври.

 е-списание

1.49 лв. | Стара цена: 1.99 лв.

Спестявате: 0.50 лв. (-25%)

  • Формат: PDF
  • Защита: Adobe DRM
  • Указания за четене. Виж
  • Съвместимост за четене. Виж (Не e за Kindle)
  • Как да купя е-списание? Виж
Файлът е съвместим за четене на всички съвременни електронни четци за книги с eInk екран, таблети с операционна система Android, Windows и iPad. На персонални компютри с Windows и Apple Mac.

Четенето не е възможно на моделите Kindle с eInk екран, защото Amazon.com не поддържат съвместимост с тази технология.

Известно изключение има за таблети Kindle Fire, на които може да бъде инсталиран софтуера BlueFire reader, а кратко ръководство може да прочетете тук.


Още електронни списания

Още електронни списания
Информация за избраното списание

Информация за избраното списание
Информация за книгата:

Категория: ПЕРИОДИКА
Година: 2015
ISSN: 20151312819143
Поредица: Story


„Story e списанието, в което звездите разказват истинските си истории пред истинските професионалисти за истински познавачи. За петте години, откакто е на българския пазар, от издание, отразяващо живота на звездите, Story се превърна в институция, с която звездите се съобразяват и която сама създава звезди.”

Галина Чолакова, главен редактор на списание Story


Коментари

Коментари


Плащане с EasyPay може да направите като изберете опция плащане "чрез ePay" и на платежната страница изберете Таб "В брой на каса".

Вижте приложения пример: