Story - брой 41/2014

-25%
е-списание - Story - брой 41/2014

Още от поредицата Story

Story - брой 41/2014

(4.00 от 4 гласа)Албена се омъжила на 19, после взела депутат

Албена Вулева има зад гърба си скандални кариера и бурен личен живот, започнал с брак на 19 г., борба със свръхтегло, омраза, заплахи и уволнения, но винаги успява да изплува.
В новия си брой списание Story се връща към една не особено популярна на масовата публика информация за живота й извън камерата, а именно, че блондинката вече веднъж е била булка.
Това се случило доста преди Албена да стане популярната водеща на „Сигнално жълт“", а от съпруга й Валери Вулев, тя решава да си остави вечен спомен, като и до днес гордо носи фамилията му.
Преди да се хване с настоящата си и дългогодишна половинка Недик, блондинката има кратка, но бурна връзка с български политик.
Как двамата са се запознали и колко време е продължила любовта им, читателите могат да разберат в новия брой на списание Story, който ще е на пазара от 8 октомври.е-списание

1.49 лв. | Стара цена: 1.99 лв.

Спестявате: 0.50 лв. (-25%)

  • Формат: PDF
  • Защита: Adobe DRM
  • Указания за четене. Виж
  • Съвместимост за четене. Виж (Не e за Kindle)
  • Как да купя е-списание? Виж
Файлът е съвместим за четене на всички съвременни електронни четци за книги с eInk екран, таблети с операционна система Android, Windows и iPad. На персонални компютри с Windows и Apple Mac.

Четенето не е възможно на моделите Kindle с eInk екран, защото Amazon.com не поддържат съвместимост с тази технология.

Известно изключение има за таблети Kindle Fire, на които може да бъде инсталиран софтуера BlueFire reader, а кратко ръководство може да прочетете тук.


Още електронни списания

Още електронни списания
Информация за избраното списание

Информация за избраното списание
Информация за книгата:

Категория: ПЕРИОДИКА
Година: 2014
ISSN: 20141312819141
Поредица: Story


„Story e списанието, в което звездите разказват истинските си истории пред истинските професионалисти за истински познавачи. За петте години, откакто е на българския пазар, от издание, отразяващо живота на звездите, Story се превърна в институция, с която звездите се съобразяват и която сама създава звезди.”

Галина Чолакова, главен редактор на списание Story


Коментари

Коментари


Плащане с EasyPay може да направите като изберете опция плащане "чрез ePay" и на платежната страница изберете Таб "В брой на каса".

Вижте приложения пример: