Story - брой 37/2014

-25%
е-списание - Story - брой 37/2014

Още от поредицата Story

Story - брой 37/2014

(3.40 от 5 гласа)Коцето и Надя: Здрав секс прави здраво семейство

Коцето и съпругата му Надя вече четири години се радват на щастливо и здраво семейство, с което тотално опровергаха скептиците, че бракът им няма да издържи дълго.

В новия брой на списание Story двойката разкрива и една от тайните си за това - здравият секс. Именно благодарение на него скандалите между съпрузите не продължават дълго.
"Здрав секс, хубаво семейство. Иначе да, нормално и при нас има битовизми, ние сме живи хора. Случва се да викаме, да се изпокараме... До бой не стигаме", през смях обяснява Коцето.
"Може би тя ме сръчква от време на време, ама аз съм човек, който умее да се владее. Но после пък сдобряванията са сладки. Именно това поддържа огъня", допълва фолк певецът.
"Караме се от време на време, да си заздравим отношенията. И за да се сдобрим после. И по този начин изпитваме любовта си един към друг", обяснява на свой ред Надя.

Защо съпрузите се ограждат само с щастливи двойки, защо на Коцето не му е нужна любовница и къде ще празнуват годишнината от сватбата си фолк певецът и съпругата му, можете да разберете само в новия брой на списание Story, който ще е на пазара от 10 септември.   е-списание

1.49 лв. | Стара цена: 1.99 лв.

Спестявате: 0.50 лв. (-25%)

  • Формат: PDF
  • Защита: Adobe DRM
  • Указания за четене. Виж
  • Съвместимост за четене. Виж (Не e за Kindle)
  • Как да купя е-списание? Виж
Файлът е съвместим за четене на всички съвременни електронни четци за книги с eInk екран, таблети с операционна система Android, Windows и iPad. На персонални компютри с Windows и Apple Mac.

Четенето не е възможно на моделите Kindle с eInk екран, защото Amazon.com не поддържат съвместимост с тази технология.

Известно изключение има за таблети Kindle Fire, на които може да бъде инсталиран софтуера BlueFire reader, а кратко ръководство може да прочетете тук.


Още електронни списания

Още електронни списания
Информация за избраното списание

Информация за избраното списание
Информация за книгата:

Категория: ПЕРИОДИКА
Година: 2014
ISSN: 20141312819137
Поредица: Story


„Story e списанието, в което звездите разказват истинските си истории пред истинските професионалисти за истински познавачи. За петте години, откакто е на българския пазар, от издание, отразяващо живота на звездите, Story се превърна в институция, с която звездите се съобразяват и която сама създава звезди.”

Галина Чолакова, главен редактор на списание Story


Коментари

Коментари


Плащане с EasyPay може да направите като изберете опция плащане "чрез ePay" и на платежната страница изберете Таб "В брой на каса".

Вижте приложения пример: