Story- брой 36/2012

-25%
е-списание - Story- брой 36/2012

Още от поредицата Story

Story- брой 36/2012

(2.80 от 5 гласа)Ще има ли сватба за Багата и Любина?

След инцидента в началото на годината, в който Багата едва не изгуби живота си, днес, жив и здрав, той е започнал новия си живот далеч от камерите, като споделя дните и нощите си между спортната залата и любимата си жена. Двамата с тогавашната управителка на столичния клуб Арбат се харесали малко преди излополучната нощ и момичето спечелило популярния ММА боец с това, че била обикновена, скромна и незасегната от лицемерието на светската суета.

В новия си брой списание Story разкрива, че силният мъж, който успя да пребори смъртта, вече дори прави планове за семейство, като не се е отказал да постига и нови върхове в кариерата си. Багата, който получи втори шанс от съдбата, вече е направил своя избор, а самият той неотдавна потвърди, че двамата с избраницата му Любина не само живеят заедно, но и са се сгодили. При това още преди зловещата нощ, когато той беше прободен с нож и няколко месеца се бори за живота си, припомня в новия си брой списание Story. През цялото време Любина била до него, а сега двамата са неразделни и щастливи да останат сами, далеч от шумни компании. Предпочитат тихите вечери за двама. Ще има ли скоро сватба, как Любина успя да измести известните секссимволи у нас, които една след друга се опитваха да задържат Багата до себе си, защо тя не иска да е в светлините на прожекторите, можете да разберете само в новия брой на списание Story, който е на пазара от 5 септември.
 е-списание

1.49 лв. | Стара цена: 1.99 лв.

Спестявате: 0.50 лв. (-25%)

  • Формат: PDF
  • Защита: Adobe DRM
  • Указания за четене. Виж
  • Съвместимост за четене. Виж (Не e за Kindle)
  • Как да купя е-списание? Виж
Файлът е съвместим за четене на всички съвременни електронни четци за книги с eInk екран, таблети с операционна система Android, Windows и iPad. На персонални компютри с Windows и Apple Mac.

Четенето не е възможно на моделите Kindle с eInk екран, защото Amazon.com не поддържат съвместимост с тази технология.

Известно изключение има за таблети Kindle Fire, на които може да бъде инсталиран софтуера BlueFire reader, а кратко ръководство може да прочетете тук.


Още електронни списания

Още електронни списания
Информация за избраното списание

Информация за избраното списание
Информация за книгата:

Категория: ПЕРИОДИКА
Година: 2012
ISSN: 977131281901736
Поредица: Story


„Story e списанието, в което звездите разказват истинските си истории пред истинските професионалисти за истински познавачи. За петте години, откакто е на българския пазар, от издание, отразяващо живота на звездите, Story се превърна в институция, с която звездите се съобразяват и която сама създава звезди.”

Галина Чолакова, главен редактор на списание Story


Коментари

Коментари


Плащане с EasyPay може да направите като изберете опция плащане "чрез ePay" и на платежната страница изберете Таб "В брой на каса".

Вижте приложения пример: