Story - брой 31/2014

-25%
е-списание - Story - брой 31/2014

Още от поредицата Story

Story - брой 31/2014

(4.20 от 10 гласа)Лорд Евгени Минчев захапа звездите

Вече 25 години лорд Евгени Минчев е част и до голяма степен вдъхновител на светския живот в България, като през цялото това време пази тайните на родните звезди.
Пред списание Story обаче реши да сподели мнението си за това кои от БГ светските особи в действителност заслужават да им се обръща внимание и кои не. В откровен разговор лорд Евгени Минчев не спестява критиките си към някои от най-обичаните личности в България, сред които е и Мария Илиева. В последно време тя търпи критики заради дуетното си парче с Криско.
"Мария Илиева е сериен сценичен нагаждач. Следи посоката на вятъра, но той само развява косите й без нищо повече. Духането на нейния вятър носи само прах в очите на хората.  Напълно съм убеден, че широката й усмивка е параден вход за наивници, без дълбочина и последователност в изискванията си към нея…", споделя лорд Минчев.
Кои други родни звезди попадат под критичния коментар на светския хроникьор, можете да разберете в новия брой на списание Story, което е на пазара от 30 юли.   
 е-списание

1.49 лв. | Стара цена: 1.99 лв.

Спестявате: 0.50 лв. (-25%)

  • Формат: PDF
  • Защита: Adobe DRM
  • Указания за четене. Виж
  • Съвместимост за четене. Виж (Не e за Kindle)
  • Как да купя е-списание? Виж
Файлът е съвместим за четене на всички съвременни електронни четци за книги с eInk екран, таблети с операционна система Android, Windows и iPad. На персонални компютри с Windows и Apple Mac.

Четенето не е възможно на моделите Kindle с eInk екран, защото Amazon.com не поддържат съвместимост с тази технология.

Известно изключение има за таблети Kindle Fire, на които може да бъде инсталиран софтуера BlueFire reader, а кратко ръководство може да прочетете тук.


Още електронни списания

Още електронни списания
Информация за избраното списание

Информация за избраното списание
Информация за книгата:

Категория: ПЕРИОДИКА
Година: 2014
Страници: 68
ISSN: 20141312819131
Поредица: Story


„Story e списанието, в което звездите разказват истинските си истории пред истинските професионалисти за истински познавачи. За петте години, откакто е на българския пазар, от издание, отразяващо живота на звездите, Story се превърна в институция, с която звездите се съобразяват и която сама създава звезди.”

Галина Чолакова, главен редактор на списание Story


Коментари

Коментари


Плащане с EasyPay може да направите като изберете опция плащане "чрез ePay" и на платежната страница изберете Таб "В брой на каса".

Вижте приложения пример: