Story - брой 28/2014

-25%
е-списание - Story - брой 28/2014

Още от поредицата Story

Story - брой 28/2014

(3.83 от 6 гласа)Ще победи ли Михаел Шумахер смъртта?

В продължение на шест месеца всички камери бяха насочени към болницата Гренобъл, където бившият пилот на Формула 1 Михаел Шумахер се бореше за живота си.
Неотлъчно до германеца, който пострада по време на ски инцидент, беше съпругата му Корина, с която на 1-ви август пилотът ще отпразнува 20 години щастлив брак, пише в новия си брой списание Story.
Според мнозина именно любовта на Корина е причината Михаел Шумахер да започне малко по малко да се възстановява. Свидетели разкриват, че докато състоянието на германеца беше критично и той беше поддържан в изкуствена кома, единствено гласът на съпругата му успявал да предизвика у него някаква реакция.
За щастие преди няколко седмици Михаел Шумахер отвори очи, а семейството му побърза да го откара в дома им, където да продължи възстановяването му.

За най-здравото семейство сред пилотите на Формула 1, кой е бил критичният момент във връзката им и как е пламнала любовта между Михаел Шумахер и Корина, можете да разберете в новия брой на списание Story, който ще е на пазара на 9 юлие-списание

1.49 лв. | Стара цена: 1.99 лв.

Спестявате: 0.50 лв. (-25%)

  • Формат: PDF
  • Защита: Adobe DRM
  • Указания за четене. Виж
  • Съвместимост за четене. Виж (Не e за Kindle)
  • Как да купя е-списание? Виж
Файлът е съвместим за четене на всички съвременни електронни четци за книги с eInk екран, таблети с операционна система Android, Windows и iPad. На персонални компютри с Windows и Apple Mac.

Четенето не е възможно на моделите Kindle с eInk екран, защото Amazon.com не поддържат съвместимост с тази технология.

Известно изключение има за таблети Kindle Fire, на които може да бъде инсталиран софтуера BlueFire reader, а кратко ръководство може да прочетете тук.


Още електронни списания

Още електронни списания
Информация за избраното списание

Информация за избраното списание
Информация за книгата:

Категория: ПЕРИОДИКА
Година: 2014
Страници: 68
ISSN: 20141312819128
Поредица: Story


„Story e списанието, в което звездите разказват истинските си истории пред истинските професионалисти за истински познавачи. За петте години, откакто е на българския пазар, от издание, отразяващо живота на звездите, Story се превърна в институция, с която звездите се съобразяват и която сама създава звезди.”

Галина Чолакова, главен редактор на списание Story


Коментари

Коментари


Плащане с EasyPay може да направите като изберете опция плащане "чрез ePay" и на платежната страница изберете Таб "В брой на каса".

Вижте приложения пример: