Story - брой 27/2016

Още от поредицата Story

Story - брой 27/2016

(3.53 от 15 гласа)Макар че поп фолка отдавна не може да се похвали със стария си блясък, бранша си има Преслава, Галена, Коцето и Анелия, които са успели да натрупат завиден капитал. 

В последните години Преслава категорично държи първото място не само на сцената, но и като хонорар. Сред мъжете във фолка Константин има най-висок хонорар. Изпълнителят е на сцена от 18 години, последните, от които се изявява срещу 6 000 лв за час пеене.
Галена работи срещу по-нисък хонорар от колежката си и бивша близка приятелка Преслава, но пък за сметка на това заведенията „се избиват“ за нея. И въпреки че инвестициите в кариерата на певицата са наистина доста солидни, тя определено може да се нарече щастливка, защото има зад гърба си Галин, който не я оставя да поема сама всички разходи.
Анелия е сред звездите, които имат завиден капитал, само че в имоти. Стратегията на певицата е да влага всичко изкарано в недвижимости, с които да гарантира бъдещето си. В момента певицата строи луксозен палат в квартал в полите на Витоша в столицата, който се изчислява на стойност 5 млн. лв. Колко са спечелили, но и как харчат парите си поп фолк звездите, можете да научите от новия ни брой, който е на пазара от 5 юли.
   • Формат: PDF
  • Защита: Adobe DRM
  • Указания за четене. Виж
  • Съвместимост за четене. Виж (Не e за Kindle)
  • Как да купя е-списание? Виж
Файлът е съвместим за четене на всички съвременни електронни четци за книги с eInk екран, таблети с операционна система Android, Windows и iPad. На персонални компютри с Windows и Apple Mac.

Четенето не е възможно на моделите Kindle с eInk екран, защото Amazon.com не поддържат съвместимост с тази технология.

Известно изключение има за таблети Kindle Fire, на които може да бъде инсталиран софтуера BlueFire reader, а кратко ръководство може да прочетете тук.


Още електронни списания

Още електронни списания
Информация за избраното списание

Информация за избраното списание
Информация за книгата:

Категория: ПЕРИОДИКА
Година: 2016
ISSN: 20161312819127
Поредица: Story


„Story e списанието, в което звездите разказват истинските си истории пред истинските професионалисти за истински познавачи. За петте години, откакто е на българския пазар, от издание, отразяващо живота на звездите, Story се превърна в институция, с която звездите се съобразяват и която сама създава звезди.”

Галина Чолакова, главен редактор на списание Story


Коментари

Коментари


Плащане с EasyPay може да направите като изберете опция плащане "чрез ePay" и на платежната страница изберете Таб "В брой на каса".

Вижте приложения пример: