Story - брой 27/2014

-25%
е-списание - Story - брой 27/2014

Още от поредицата Story

Story - брой 27/2014

(3.82 от 17 гласа)Мария: Не се раздавам безплатно

Фолк певицата Мария винаги е била определяна като една от най-провокативните изпълнителки в поп фолк жанра.
В новия брой на списание Story изпълнителката е категорична, че макар в момента да се е отказала от клубните участия, тя не спира да работи и ще продължи да го прави, докато феновете я искат.
"Не слагам цена на нещата. Насила никого не карам за нищо. Ако някой обича, той ще остане до теб. Музиката никой не може да ми я отнеме, докато аз не реша да се разделя с нея. Но докато вълнувам хората и те харесват песните ми, аз ще бъда част от музикалния живот и от история на нашата скромна и красива държава", обяснява Мария.
"А за приятелите – ако са истински, остават във времето. Повечето от тях познавам от 10-20 години. Нови хора трудно допускам, което не ме прави асоциална - просто с времето се научих, че човек трябва малко по-трудно да се доверява, защото има и такива, които злоупотребяват, а аз не смятам, че мога да раздавам себе си безплатно", допълва пайнерката.
Щеше ли да бъде с Християн, ако той нямаше финанси, както и още интересни неща за личния и професионалния си живот, Мария споделя в новия брой на списание Story.

 е-списание

1.49 лв. | Стара цена: 1.99 лв.

Спестявате: 0.50 лв. (-25%)

  • Формат: PDF
  • Защита: Adobe DRM
  • Указания за четене. Виж
  • Съвместимост за четене. Виж (Не e за Kindle)
  • Как да купя е-списание? Виж
Файлът е съвместим за четене на всички съвременни електронни четци за книги с eInk екран, таблети с операционна система Android, Windows и iPad. На персонални компютри с Windows и Apple Mac.

Четенето не е възможно на моделите Kindle с eInk екран, защото Amazon.com не поддържат съвместимост с тази технология.

Известно изключение има за таблети Kindle Fire, на които може да бъде инсталиран софтуера BlueFire reader, а кратко ръководство може да прочетете тук.


Още електронни списания

Още електронни списания
Информация за избраното списание

Информация за избраното списание
Информация за книгата:

Категория: ПЕРИОДИКА
Година: 2014
Страници: 68
ISSN: 20141312819127
Поредица: Story


„Story e списанието, в което звездите разказват истинските си истории пред истинските професионалисти за истински познавачи. За петте години, откакто е на българския пазар, от издание, отразяващо живота на звездите, Story се превърна в институция, с която звездите се съобразяват и която сама създава звезди.”

Галина Чолакова, главен редактор на списание Story


Коментари

Коментари


Плащане с EasyPay може да направите като изберете опция плащане "чрез ePay" и на платежната страница изберете Таб "В брой на каса".

Вижте приложения пример: