Story - брой 23/2014

-25%
е-списание - Story - брой 23/2014

Още от поредицата Story

Story - брой 23/2014

(3.00 от 1 глас)Ще остане ли Диляна Попова самотна майка

Въпреки че не крие щастието си, че ще става майка, близки до Диляна Попова не са сигурни дали няма да се наложи в бъдеще тя да отглежда сина си от Асен Блатечки сама.

В новия си брой списание Story се позовава на хора от обкръжението на двойката, чиято любов изданието първо разкри, а именно, че в момента актьорът изпитвал не малка вина от случващото се в личния му живот.

И най-вече фактът, че връзката му с Диляна и нейната бременност оказвали влияние на живота на бившата му половинка Катерина и дъщеря им Катя. Тийнейджърката доста трудно преживявала раздялата с баща си и може би по тази причина момичето все още не е представено на новата жена на баща си, както самата Диляна разкри наскоро в ТВ интервю.

Ще остане ли Диляна Попова самотна майка и има ли бъдеще връзката й с Асен можете да разберете в новия брой на списание Story.е-списание

1.49 лв. | Стара цена: 1.99 лв.

Спестявате: 0.50 лв. (-25%)

  • Формат: PDF
  • Защита: Adobe DRM
  • Указания за четене. Виж
  • Съвместимост за четене. Виж (Не e за Kindle)
  • Как да купя е-списание? Виж
Файлът е съвместим за четене на всички съвременни електронни четци за книги с eInk екран, таблети с операционна система Android, Windows и iPad. На персонални компютри с Windows и Apple Mac.

Четенето не е възможно на моделите Kindle с eInk екран, защото Amazon.com не поддържат съвместимост с тази технология.

Известно изключение има за таблети Kindle Fire, на които може да бъде инсталиран софтуера BlueFire reader, а кратко ръководство може да прочетете тук.


Още електронни списания

Още електронни списания
Информация за избраното списание

Информация за избраното списание
Информация за книгата:

Категория: ПЕРИОДИКА
Година: 2014
ISSN: 20141312819123
Поредица: Story


„Story e списанието, в което звездите разказват истинските си истории пред истинските професионалисти за истински познавачи. За петте години, откакто е на българския пазар, от издание, отразяващо живота на звездите, Story се превърна в институция, с която звездите се съобразяват и която сама създава звезди.”

Галина Чолакова, главен редактор на списание Story


Коментари

Коментари


Плащане с EasyPay може да направите като изберете опция плащане "чрез ePay" и на платежната страница изберете Таб "В брой на каса".

Вижте приложения пример: