Story - брой 22/2016

Още от поредицата Story

Story - брой 22/2016

(4.09 от 11 гласа)Калина разкрива тайната любов на БГ актьор

Калина Паскалева зарадва почитателите си с втора авторска книга - „7 смъртни гряха“, в която разказва реални истории от живота на родни популярни личности.
В новия брой на списание Story тя споделя една от тях, в която разказва за тайната любов на един от най-популярните ни актьори. А как е стигнала до нея?
"С лични наблюдения. Но ще оставя хората да я прочетат и сами да си направят изводите. Главният герой, когото съм нарекла Ангел, е известен наш актьор от много популярен български сериал", продължава да държи в напрежение читателите си Калина.
Защо определя хората от родния шоубизнес като "лицемерни, с маски и с престорени усмивки", била ли е обект на насилие и страхувала ли се е някога, че писанията й могат да й докарат проблеми, Калина споделя в интервю за новия брой на списание Story, който е на пазара от 31 май.
   • Формат: PDF
  • Защита: Adobe DRM
  • Указания за четене. Виж
  • Съвместимост за четене. Виж (Не e за Kindle)
  • Как да купя е-списание? Виж
Файлът е съвместим за четене на всички съвременни електронни четци за книги с eInk екран, таблети с операционна система Android, Windows и iPad. На персонални компютри с Windows и Apple Mac.

Четенето не е възможно на моделите Kindle с eInk екран, защото Amazon.com не поддържат съвместимост с тази технология.

Известно изключение има за таблети Kindle Fire, на които може да бъде инсталиран софтуера BlueFire reader, а кратко ръководство може да прочетете тук.


Още електронни списания

Още електронни списания
Информация за избраното списание

Информация за избраното списание
Информация за книгата:

Категория: ПЕРИОДИКА
Година: 2016
ISSN: 2016312819122
Поредица: Story


„Story e списанието, в което звездите разказват истинските си истории пред истинските професионалисти за истински познавачи. За петте години, откакто е на българския пазар, от издание, отразяващо живота на звездите, Story се превърна в институция, с която звездите се съобразяват и която сама създава звезди.”

Галина Чолакова, главен редактор на списание Story


Коментари

Коментари


Плащане с EasyPay може да направите като изберете опция плащане "чрез ePay" и на платежната страница изберете Таб "В брой на каса".

Вижте приложения пример: