Story - брой 10/2014

-25%
е-списание - Story - брой 10/2014

Още от поредицата Story

Story - брой 10/2014

(3.75 от 4 гласа)











Райна: Изневерих, но не простих изневяра

Фолк певицата Райна за първи път разкрива в новия брой на списание Story, че губи голямата си любов Пламен, заради изневяра.

При това предателството не е от негова, а от нейна страна. Двамата се запознали в периода, в който Райна прохождала в кариерата. Любовта им продължила цели шест години. Въпреки че именно той й показал какво е да бъдеш обичан на 100%, дошъл момент, в който голямата й любов започнал да страни от нея. Имало причина за поведението му, но певицата още не знаела и решила, че той я игнорира.

„Той го правеше, за да не ме нарани, докато си реши проблема, но аз го изтълкувах по друг начин и реших да си отмъстя“ - припомня случката фолк изпълнителката.

Как е реагирал той на предателството на Райна и защо самата тя споделя, че не би могла да прости някой да й кръшка зад гърба, можете да разберете в новия брой на списание Story.



е-списание

1.49 лв. | Стара цена: 1.99 лв.

Спестявате: 0.50 лв. (-25%)

  • Формат: PDF
  • Защита: Adobe DRM
  • Указания за четене. Виж
  • Съвместимост за четене. Виж (Не e за Kindle)
  • Как да купя е-списание? Виж
Файлът е съвместим за четене на всички съвременни електронни четци за книги с eInk екран, таблети с операционна система Android, Windows и iPad. На персонални компютри с Windows и Apple Mac.

Четенето не е възможно на моделите Kindle с eInk екран, защото Amazon.com не поддържат съвместимост с тази технология.

Известно изключение има за таблети Kindle Fire, на които може да бъде инсталиран софтуера BlueFire reader, а кратко ръководство може да прочетете тук.


Още електронни списания

Още електронни списания




Информация за избраното списание

Информация за избраното списание




Информация за книгата:

Категория: ПЕРИОДИКА
Година: 2014
Страници: 68
ISSN: 20141312819110
Поредица: Story


„Story e списанието, в което звездите разказват истинските си истории пред истинските професионалисти за истински познавачи. За петте години, откакто е на българския пазар, от издание, отразяващо живота на звездите, Story се превърна в институция, с която звездите се съобразяват и която сама създава звезди.”

Галина Чолакова, главен редактор на списание Story


Коментари

Коментари


Плащане с EasyPay може да направите като изберете опция плащане "чрез ePay" и на платежната страница изберете Таб "В брой на каса".

Вижте приложения пример: