Story - брой 22/2014

-25%
е-списание - Story - брой 22/2014

Още от поредицата Story

Story - брой 22/2014

(3.87 от 15 гласа)Лияна: Следващият ми мъж ще е последен

След дълго мълчание фолк певицата Лияна най-накрая проговори, като даде ясно да се разбере, че все още не е спряла да мечтае за голямата любов.

Тя дори е твърдо убедена, че мъжът с главно М ще се изпречи на пътя й и двамата ще останат заедно завинаги.
"Много вярвам. И съм си обещала, че този път, ако позволя на някого да бъде до мен и това се чуе, това ще е мъжът, за когото ще се омъжа. Той ще е единственият и последният. Не искам повече експерименти в живота си", споделя Лияна в новия брой на списание Story.

Никога не съм тръгвала в една връзка с нагласата, че е експеримент, но мисля, че доста узрях след нещата, които ми се случиха – и хубави, и лоши. Много по-трудно бих разгърнала себе си пред някого, трудно бих се доверила. Още по-трудно бих причинила на детето ми нещо, което да го нарани", допълва още красивата брюнетка.

Защо не се е установила в чужбина, макар да е имала тази възможност, за кои мъже в живота си е съжалявала и любопитни неща от личния й живот, Лияна споделя само в новия брой на списание Story.е-списание

1.49 лв. | Стара цена: 1.99 лв.

Спестявате: 0.50 лв. (-25%)

  • Формат: PDF
  • Защита: Adobe DRM
  • Указания за четене. Виж
  • Съвместимост за четене. Виж (Не e за Kindle)
  • Как да купя е-списание? Виж
Файлът е съвместим за четене на всички съвременни електронни четци за книги с eInk екран, таблети с операционна система Android, Windows и iPad. На персонални компютри с Windows и Apple Mac.

Четенето не е възможно на моделите Kindle с eInk екран, защото Amazon.com не поддържат съвместимост с тази технология.

Известно изключение има за таблети Kindle Fire, на които може да бъде инсталиран софтуера BlueFire reader, а кратко ръководство може да прочетете тук.


Още електронни списания

Още електронни списания
Информация за избраното списание

Информация за избраното списание
Информация за книгата:

Категория: ПЕРИОДИКА
Година: 2014
ISSN: 20141312819122
Поредица: Story


„Story e списанието, в което звездите разказват истинските си истории пред истинските професионалисти за истински познавачи. За петте години, откакто е на българския пазар, от издание, отразяващо живота на звездите, Story се превърна в институция, с която звездите се съобразяват и която сама създава звезди.”

Галина Чолакова, главен редактор на списание Story


Коментари

Коментари


Плащане с EasyPay може да направите като изберете опция плащане "чрез ePay" и на платежната страница изберете Таб "В брой на каса".

Вижте приложения пример: