Усури - брой 107/2013

Още от поредицата Усури

Усури - брой 107/2013

(2.33 от 3 гласа)











  • Формат: PDF
  • Защита: няма
  • Указания за четене. Виж
  • Съвместимост за четене. Виж
  • Как да купя е-списание? Виж
Файлът е съвместим за четене на всички съвременни електронни четци за книги, таблети с операционна система Android, Windows и iPad. На персонални компютри с Windows и Apple Mac.

За моделите от серията Kindle е необходимо да конвертирате .epub файловете към .mobi формат с безплатната програма Calibre.

Виж софтуер за четене на е-книги и е-списания.

ШЕСТТЕ ФАКТОРА ДА СМЕ ЕНЕРГИЧНИ
Подрежда ги новият, летен брой на „Усури” – и добавя разговори и факти за желаното тяло, за лечебните кристали, за личната фрактална линия

На първо място храната ни през лятото е СЛЪНЦЕТО, разказва Магдалена Славова от „Магдалена Роза” в списанието. Другите фактори да сме енергични – това са ВЪЗДУХЪТ, ВОДАТА, ХРАНАТА, ДВИЖЕНИЕТО, както и КРАСОТАТА ЗА ДУШАТА. Маги предлага един летен, на практика суровоядски режим, важна част от който обаче са... ароматите. Те достигат за частици от секундата до кръвообращението, подчертава тя. Още щом помиришем храната си, ние вече усвояваме ароматните молекули. Представихте си ароматна праскова, нали 

Лятото е времето да сме суровоядци и по още една причина – много от храната е под носа ни, тя расте навсякъде по полето. Експериментирайте с диви треви, включете в менюто си максимално широк кръг сезонни растения, плодове, зеленчуци. Всички те имат една необикновена съставка – водата. Краставици, тиквички и дини – водата е по-голямата част от съдържанието им. Но това е вода необикновена; вода, богата на микроелементи, на витамини. „Усури” предлага да добавите в себе си хармония и от цветовете на летните дарове. Полският гювеч оцветете в зелено. Елексир за сърцето си направете от червените домати. Но не забравяйте и обикновената вода – най-силното средство да успокоите ритъма на сърцето, да отмиете напрежението.

На корицата този месец е Алена Мазур. Украинка по произход, тя се е посветила на практика, наречена Сакрална архитектура на тялото. Това е практика, която работи с молитва, с чистота на мислите и с движение. Постига се финес в излъчването, а вместо да остаряват, хората съзряват.

Ето и още идеи, мисли, факти от летния ни брой:
- Комбинация от лимон и салвия замества успешно пълните с вредни съставки репеленти. Как да се защитаваме от комарите естествено, разказва списанието.
- Черният сапун е най-старото средство кожата да е нежна, спокойна, свежа. Историята му е свързана с Африка – ще я прочетете в „Усури”.
- Приказка за пясъците разказва Тахир Шах – един от големите съвременни разказвачи на истории за суфизма. Чак от Мароко той отговаря на нашите въпроси и ни потапя в уникалната атмосфера на арабския свят. Интервюто е в новия брой.
- Ваканции с духовна цел се организират масово – може да изберете подходящата за вас от страниците на списанието.

Легендата за живата вода да претворим в деня си, предлага лятното „Усури”. Затова е препоръчително да го четете с чаша вода. Или до извора. Зареждайте се с благата на лятото. Претворявайте го после в начинанията си. Този брой е за това!



Още електронни списания

Още електронни списания




Информация за избраното списание

Информация за избраното списание




Информация за книгата:

Издател: Аргед
Категория: ПЕРИОДИКА
Година: 2013
Страници: 100
ISSN: 201313122665107
Поредица: Усури


ИМЕТО „УСУРИ” ВИНАГИ Е БУДЕЛО ЛЮБОПИТСТВО. То обаче няма нищо общо с усурийските тигри, защото е съчетание на понятия от санскрит. У - това е енергията, която идва от ИЗТОЧНИКА, носи идеите и животворните вибрации на КОСМИЧЕСКОТО СЪРЦЕ; СУР пък побира в себе си космическата мъдрост, еволюцията, изминатия път, натрупания опит; и накрая идва ред на И - това е изявеното във видимия свят сега. Целостта на всичко това ражда УСУРИ – не само думичката, но и самото списание . Придружете ни в нашето приключение за духа и ще откриваме заедно себе си – всеки месец с всяка страница...


Коментари

Коментари


Плащане с EasyPay може да направите като изберете опция плащане "чрез ePay" и на платежната страница изберете Таб "В брой на каса".

Вижте приложения пример: