Story - брой 2/2016

Още от поредицата Story

Story - брой 2/2016

(4.00 от 7 гласа)Владо Николов: Мая отказваше да се омъжи за мен

Капитанът на националния ни отбор по волейбол - Владо Николов, преглътнал няколко отказа за брак от сегашната си съпруга Мая, но вече 21 години заедно, двамата не могат да живеят далеч един от друг.
"Преди да приеме да се оженим, съм й предлагал няколко пъти, но тя отказваше. И даже не си спомня. Ако аз не си спомням колко време сме били гаджета, сериозен проблем щях да имам!", откровен е Владо пред списание Story.
Съпругата му Мая пък споделя, че й е било трудно да вземе подобно решение, защото не се чувствала сигурна да направи толкова важна и сериозна крачка в живота си. Владо пък я разбирал и не се отказвал.
"Не се отказах да й предлагам, защото за мен това е важно. Да кажем, че съм традиционалист. Приемам брака сериозно и смятах, че е редно, като съм избрал нея, всичко да бъде направено както трябва. А и бракът дава повече сигурност на жената", допълва още националът.
За живота с трима сина и ще работят ли за момиченце Владо Николов и съпругата му Мая разказват само в новия брой на списание Story, който е на пазара от 12 януари.


   • Формат: PDF
  • Защита: Adobe DRM
  • Указания за четене. Виж
  • Съвместимост за четене. Виж (Не e за Kindle)
  • Как да купя е-списание? Виж
Файлът е съвместим за четене на всички съвременни електронни четци за книги с eInk екран, таблети с операционна система Android, Windows и iPad. На персонални компютри с Windows и Apple Mac.

Четенето не е възможно на моделите Kindle с eInk екран, защото Amazon.com не поддържат съвместимост с тази технология.

Известно изключение има за таблети Kindle Fire, на които може да бъде инсталиран софтуера BlueFire reader, а кратко ръководство може да прочетете тук.


Още електронни списания

Още електронни списания
Информация за избраното списание

Информация за избраното списание
Информация за книгата:

Категория: ПЕРИОДИКА
Година: 2016
ISSN: 2016131281912
Поредица: Story


„Story e списанието, в което звездите разказват истинските си истории пред истинските професионалисти за истински познавачи. За петте години, откакто е на българския пазар, от издание, отразяващо живота на звездите, Story се превърна в институция, с която звездите се съобразяват и която сама създава звезди.”

Галина Чолакова, главен редактор на списание Story


Коментари

Коментари


Плащане с EasyPay може да направите като изберете опция плащане "чрез ePay" и на платежната страница изберете Таб "В брой на каса".

Вижте приложения пример: