Story - брой 2/2014

-25%
е-списание - Story - брой 2/2014

Още от поредицата Story

Story - брой 2/2014

(4.00 от 1 глас)Мария: Миех чинии и носих чужди обувки

Фолк певицата Мария разкри любопитни факти от миналото си, когато все още не е била популярната изпълнителка, каквато е днес.

В новия брой на списание Story брюнетката си припомня за времето, в което не е имало на кого да разчита и дори й се е налагало да мие чинии, за да стане това, което е днес.

"Не съм имала абсолютно никакви възможности през своето детство и не ме е срам от това. Мила съм чинии, продавала съм цветя, пяла съм във вариететни програми и съм се радвала, когато ми подарят един шоколад. Приемах го, все едно са ми дали дом. Носила съм обувки на приятелки, защото не съм имала възможност да си купя свои. В това не виждам нищо срамно. Срамно е човек да забрави откъде е тръгнал. Но аз не съм", спомня си Мария.
За отношенията си с Християн, за това защо не иска дъщеря й Марая да е глезла и за живота си днес, Мария разказва в бр. 2 на списание Story.е-списание

1.49 лв. | Стара цена: 1.99 лв.

Спестявате: 0.50 лв. (-25%)

  • Формат: PDF
  • Защита: Adobe DRM
  • Указания за четене. Виж
  • Съвместимост за четене. Виж (Не e за Kindle)
  • Как да купя е-списание? Виж
Файлът е съвместим за четене на всички съвременни електронни четци за книги с eInk екран, таблети с операционна система Android, Windows и iPad. На персонални компютри с Windows и Apple Mac.

Четенето не е възможно на моделите Kindle с eInk екран, защото Amazon.com не поддържат съвместимост с тази технология.

Известно изключение има за таблети Kindle Fire, на които може да бъде инсталиран софтуера BlueFire reader, а кратко ръководство може да прочетете тук.


Още електронни списания

Още електронни списания
Информация за избраното списание

Информация за избраното списание
Информация за книгата:

Категория: ПЕРИОДИКА
Година: 2014
ISSN: 2014131281912
Поредица: Story


„Story e списанието, в което звездите разказват истинските си истории пред истинските професионалисти за истински познавачи. За петте години, откакто е на българския пазар, от издание, отразяващо живота на звездите, Story се превърна в институция, с която звездите се съобразяват и която сама създава звезди.”

Галина Чолакова, главен редактор на списание Story


Коментари

Коментари


Плащане с EasyPay може да направите като изберете опция плащане "чрез ePay" и на платежната страница изберете Таб "В брой на каса".

Вижте приложения пример: