Story - брой 16/2015

-25%
е-списание - Story - брой 16/2015

Още от поредицата Story

Story - брой 16/2015

(3.79 от 14 гласа)Славена загърби миналото в името на дъщеря си

За година и половина носителката на титлата Мис България Славена Вътова срещна мъжа на живота си, омъжи се за него и скоро ще роди първото си дете.
Фактът, че съвсем скоро ще стане майка, буквално промени живота на красивата брюнетка. От контактите с много хора покрай работата си, излизанията с приятели и лудите нощни забавления, Славена за един миг прекрачи в спокойните води на семейния живот.

Мъжът, спечелил сърцето на една от най-красивите и популярни жени у нас, е 41-годишен бивш брокер от Уолстрийт. Името му се спрягаше в медиите около 4-годишната му присъда в Щатите, която според тиражираните версии, била заради крупна финансова измама.
Но образът, създаден на мъжа й в общественото пространство не интересува Славена. Тя казва, че знае от него самия цялата истина за живота му, която той не намира за нужно да споделя на всеослушание. А тя му вярва, както и той на нея. И единствените очи, с които го вижда, са тези на любовта.

За щастливите моменти с Юлиян и за най-очакваното събитие - раждането на дъщеричката им, Славена споделя само в новия брой на списание Story, който ще е на пазара от 15 априле-списание

1.49 лв. | Стара цена: 1.99 лв.

Спестявате: 0.50 лв. (-25%)

  • Формат: PDF
  • Защита: Adobe DRM
  • Указания за четене. Виж
  • Съвместимост за четене. Виж (Не e за Kindle)
  • Как да купя е-списание? Виж
Файлът е съвместим за четене на всички съвременни електронни четци за книги с eInk екран, таблети с операционна система Android, Windows и iPad. На персонални компютри с Windows и Apple Mac.

Четенето не е възможно на моделите Kindle с eInk екран, защото Amazon.com не поддържат съвместимост с тази технология.

Известно изключение има за таблети Kindle Fire, на които може да бъде инсталиран софтуера BlueFire reader, а кратко ръководство може да прочетете тук.


Още електронни списания

Още електронни списания
Информация за избраното списание

Информация за избраното списание
Информация за книгата:

Категория: ПЕРИОДИКА
Година: 2015
ISSN: 20151312819116
Поредица: Story


„Story e списанието, в което звездите разказват истинските си истории пред истинските професионалисти за истински познавачи. За петте години, откакто е на българския пазар, от издание, отразяващо живота на звездите, Story се превърна в институция, с която звездите се съобразяват и която сама създава звезди.”

Галина Чолакова, главен редактор на списание Story


Коментари

Коментари


Плащане с EasyPay може да направите като изберете опция плащане "чрез ePay" и на платежната страница изберете Таб "В брой на каса".

Вижте приложения пример: