Story - брой 15/2016

Още от поредицата Story

Story - брой 15/2016

(3.83 от 18 гласа)След 17 години разводът за семейство Бекъм е неизбежен

В края на месец март медиите във Великобритания разкриха, че футболистът тихомълком се е оттеглил от поста директор на модния лейбъл на съпругата си, който делеше заедно с нея и със съдружника им Робърт Дог. Оказа се, че решението съвсем не е взето наскоро, а напускането на Дейвид е било още през декември 2014 г.
Раздялата на бизнеса обаче отново предизвика множество коментари за това, че семейната идилия, която Бекъмови се опитват да демонстрират пред широката общественост през последните години, е далече от действителността.

Двойката неведнъж е била обвинявана, че продължава да е заедно само и единствено поради взаимна финансова изгода и че любовта вече не е на дневен ред във взаимоотношенията между съпрузите. За да се опита да тушира поредните негативни слухове по свой адрес, двойката побърза да демонстрира щастие и сплотеност, като се появи заедно на ежедневната си тренировка във фитнеса.
Изглежда поредният опит на британската двойка да прикрие трудностите, през които преминава бракът им, този път няма да се увенчаят с успех и всички вече очакват кога новината за раздялата им ще бъде публично обявена.

Още за неизбежната раздяла на Дейвид и Виктория Бекъм можете да прочетете в новия брой на списание Story, който е на пазара от 12 април.
   • Формат: PDF
  • Защита: Adobe DRM
  • Указания за четене. Виж
  • Съвместимост за четене. Виж (Не e за Kindle)
  • Как да купя е-списание? Виж
Файлът е съвместим за четене на всички съвременни електронни четци за книги с eInk екран, таблети с операционна система Android, Windows и iPad. На персонални компютри с Windows и Apple Mac.

Четенето не е възможно на моделите Kindle с eInk екран, защото Amazon.com не поддържат съвместимост с тази технология.

Известно изключение има за таблети Kindle Fire, на които може да бъде инсталиран софтуера BlueFire reader, а кратко ръководство може да прочетете тук.


Още електронни списания

Още електронни списания
Информация за избраното списание

Информация за избраното списание
Информация за книгата:

Категория: ПЕРИОДИКА
Година: 2016
ISSN: 20161312819115
Поредица: Story


„Story e списанието, в което звездите разказват истинските си истории пред истинските професионалисти за истински познавачи. За петте години, откакто е на българския пазар, от издание, отразяващо живота на звездите, Story се превърна в институция, с която звездите се съобразяват и която сама създава звезди.”

Галина Чолакова, главен редактор на списание Story


Коментари

Коментари


Плащане с EasyPay може да направите като изберете опция плащане "чрез ePay" и на платежната страница изберете Таб "В брой на каса".

Вижте приложения пример: