Story - брой 15/2014

-25%
е-списание - Story - брой 15/2014

Още от поредицата Story

Story - брой 15/2014

(4.11 от 9 гласа)Кали: Ще зарежа и Влади, ако ме разочарова

Фолк певицата Кали споделя в новия брой на списание Story, че независимо от факта, че с половинката й Влади са заедно от не малко време, той тепърва ще трябва да свиква да живее с три деца.

Както е известно певицата роди син на последната си половинка, но има още две момчета от предишните си две сериозни връзки. Именно цялата лудница, в която ще се прибере Влади, след като цяла зима прекара в Банско, заради работата си в туроператорска агенция, ще се окаже и голямото изпитание за семейството.

А именно - дали Кали и Влади ще успеят да се справят и връзката им да се заздрави.

„Той много обича децата, остава да се сработи с тях като емоционалност. Иска му се, полага максимални усилия, но самата аз трудно се справям, какво остава за него... Понякога малко го напрягаме с нашите крясъци, иска му се да е по-тихо заради бебето, но аз му обяснявам, че докато той беше няколко месеца в Банско, ние си вдигахме същия шум и бебето си спеше. Надявам се да се справи, защото аз вече достатъчно ясно доказах – ако не се чувствам добре емоционално и усещам, че с поредния мъж в живота ми нещата не вървят, не стоя с него само заради това какво ще кажат хората“, отсича певицата.

Какво сподели още Кали за семейството, децата и отношенията си с бившите си мъже, можете да разберете в новия брой на списание Story.е-списание

1.49 лв. | Стара цена: 1.99 лв.

Спестявате: 0.50 лв. (-25%)

  • Формат: PDF
  • Защита: Adobe DRM
  • Указания за четене. Виж
  • Съвместимост за четене. Виж (Не e за Kindle)
  • Как да купя е-списание? Виж
Файлът е съвместим за четене на всички съвременни електронни четци за книги с eInk екран, таблети с операционна система Android, Windows и iPad. На персонални компютри с Windows и Apple Mac.

Четенето не е възможно на моделите Kindle с eInk екран, защото Amazon.com не поддържат съвместимост с тази технология.

Известно изключение има за таблети Kindle Fire, на които може да бъде инсталиран софтуера BlueFire reader, а кратко ръководство може да прочетете тук.


Още електронни списания

Още електронни списания
Информация за избраното списание

Информация за избраното списание
Информация за книгата:

Категория: ПЕРИОДИКА
Година: 2014
Страници: 68
ISSN: 20141312819115
Поредица: Story


„Story e списанието, в което звездите разказват истинските си истории пред истинските професионалисти за истински познавачи. За петте години, откакто е на българския пазар, от издание, отразяващо живота на звездите, Story се превърна в институция, с която звездите се съобразяват и която сама създава звезди.”

Галина Чолакова, главен редактор на списание Story


Коментари

Коментари


Плащане с EasyPay може да направите като изберете опция плащане "чрез ePay" и на платежната страница изберете Таб "В брой на каса".

Вижте приложения пример: