Story - брой 11/2015

-25%
е-списание - Story - брой 11/2015

Още от поредицата Story

Story - брой 11/2015

(3.80 от 10 гласа)Как успя да оцелее Дарина Павлова?

Независимо дали с положителните или с крайно отрицателните мнения за личността й, Дарина Павлова и до днес продължава да възбужда въображението с живота си.

Едва ли за някого е тайна, че Мадам мулти, както е известна у нас, идва като бедно момиче от провинцията, за да се изкачи днес до най-високите стъпала на обществото не само у нас, но и в чужбина, пише списание Story в новия си брой.
Още като съвсем млада Дарина успява да омае един от най-богатите мъже в зората на демокрацията у нас - Илия Павлов, и благодарение на това и днес да живее като гранд дама, в обкръжението на влиятелни, известни мъже като Силвио Берлускони и холивудски знаменитости, чиито филми продуцира.

Дали Павлова е „мутреса“, която няма морално право да бъде в журито на „България търси талант“, защото сама не е направила нищо стойностно в живота си, или умна жена, успяла да оцелее след смъртта на мъжа си, да изгледа и изучи децата му и да вложи част от богатството му в бизнес, който да й носи достатъчно, за да се движи във висшите кръгове на обществото? Това зависи от гледната точка. Но със своите възходи и падения животът й безспорно е интересен и достоен за сюжет за филм, пък бил и той в жанра „мафиотски екшън“.

Още за живота на Дарина Павлова можете да прочетете в новия брой на списание Story, който ще е на пазара от 11 март.е-списание

1.49 лв. | Стара цена: 1.99 лв.

Спестявате: 0.50 лв. (-25%)

  • Формат: PDF
  • Защита: Adobe DRM
  • Указания за четене. Виж
  • Съвместимост за четене. Виж (Не e за Kindle)
  • Как да купя е-списание? Виж
Файлът е съвместим за четене на всички съвременни електронни четци за книги с eInk екран, таблети с операционна система Android, Windows и iPad. На персонални компютри с Windows и Apple Mac.

Четенето не е възможно на моделите Kindle с eInk екран, защото Amazon.com не поддържат съвместимост с тази технология.

Известно изключение има за таблети Kindle Fire, на които може да бъде инсталиран софтуера BlueFire reader, а кратко ръководство може да прочетете тук.


Още електронни списания

Още електронни списания
Информация за избраното списание

Информация за избраното списание
Информация за книгата:

Категория: ПЕРИОДИКА
Година: 2015
ISSN: 20151312819111
Поредица: Story


„Story e списанието, в което звездите разказват истинските си истории пред истинските професионалисти за истински познавачи. За петте години, откакто е на българския пазар, от издание, отразяващо живота на звездите, Story се превърна в институция, с която звездите се съобразяват и която сама създава звезди.”

Галина Чолакова, главен редактор на списание Story


Коментари

Коментари


Плащане с EasyPay може да направите като изберете опция плащане "чрез ePay" и на платежната страница изберете Таб "В брой на каса".

Вижте приложения пример: