Story - брой 10/2016

Още от поредицата Story

Story - брой 10/2016

(4.20 от 10 гласа)Леонардо едва не взе Оскара си посмъртно

Леонардо до Каприо се опитваше да избяга от образа си от „Титаник“, пиеше и се впускаше в екстремни изживявания на косъм от смъртта, а днес мисията му е да опази планетата чиста – кауза, която му е по-скъпа дори от дългоочаквания „Оскар“. Малцина са холивудските актьори, които могат да превърнат филм в блокбастър, просто защото те участват с него.
„Мисля, че това какви сме, подсъзнателно се отразява в типа филми, в които участваме. Когато чета сценарии, ме привлича конкретна тема, която мисля, че си заслужава – например, когато става въпрос за начина на живот на хората“ - казва той. Освен огромен талант Леонардо до Каприо е известен и като патологичен работохолик. Но тази негова черта не го измъчва, напротив – ужасно му харесва лудата въртележка на киноиндустрията. И тази комбинация от талант и работохолизъм при него винаги е с резултат „Уау!“ Дали ще играе бавноразвиващо се дете или безмилостен брокер на Уолстрийт, беден романтик емигрант, тръгнал да търси щастието, или богаташ, цял живот обсебен от любовта към една жена –  41-годишният днес актьор, не само никога не оставя аудиторията в киносалоните безразлична, а продължава да живее в паметта на публиката с персонажите, в които се превъплъщава години след това.
Още за Леонардо Ди Каприо и кога се е сблъсквал със смъртта можете да прочетете в новия брой на списание Story, който е на пазара от 8 март.
   • Формат: PDF
  • Защита: Adobe DRM
  • Указания за четене. Виж
  • Съвместимост за четене. Виж (Не e за Kindle)
  • Как да купя е-списание? Виж
Файлът е съвместим за четене на всички съвременни електронни четци за книги с eInk екран, таблети с операционна система Android, Windows и iPad. На персонални компютри с Windows и Apple Mac.

Четенето не е възможно на моделите Kindle с eInk екран, защото Amazon.com не поддържат съвместимост с тази технология.

Известно изключение има за таблети Kindle Fire, на които може да бъде инсталиран софтуера BlueFire reader, а кратко ръководство може да прочетете тук.


Още електронни списания

Още електронни списания
Информация за избраното списание

Информация за избраното списание
Информация за книгата:

Категория: ПЕРИОДИКА
Година: 2016
ISSN: 20161312819110
Поредица: Story


„Story e списанието, в което звездите разказват истинските си истории пред истинските професионалисти за истински познавачи. За петте години, откакто е на българския пазар, от издание, отразяващо живота на звездите, Story се превърна в институция, с която звездите се съобразяват и която сама създава звезди.”

Галина Чолакова, главен редактор на списание Story


Коментари

Коментари


Плащане с EasyPay може да направите като изберете опция плащане "чрез ePay" и на платежната страница изберете Таб "В брой на каса".

Вижте приложения пример: