Story - брой 1/2014

-25%
е-списание - Story - брой 1/2014

Още от поредицата Story

Story - брой 1/2014

(4.40 от 10 гласа)Новата година започва с откровената изповед на фолк певицата Емилия пред списание Story, в която тя разказва как и защо се е променила.

Едно от нещата, които направи е да се сдобри с бившата съпруга на половинката си Коко Динев, с която дълго време воюваха помежду си, посредством медиите.

„Казах някои неща, които мислех за нея. И сега заставам зад думите си. Реагирах така, защото тя ме обиди като жена. Аз трябваше да се защитя – направих го заради себе си, а не да правя скандали. Трябваше да изразя мнението и позицията си, защото имам самочувствие и не искам някой, който дори не ме познава добре, да ме унижава. Това ми донесе много негативи, тъй като всички знаят, че в нашия бранш не е хубаво да нападаш колеги, но това не ме вълнува. Който ме харесва, ще ме харесва такава, каквато съм“, отсича откровено Емилия.

Какво разказа още за началото на кариерата си и за отношенията си с мъжете през годините, Емилия споделя само пред списание Story.е-списание

1.49 лв. | Стара цена: 1.99 лв.

Спестявате: 0.50 лв. (-25%)

  • Формат: PDF
  • Защита: Adobe DRM
  • Указания за четене. Виж
  • Съвместимост за четене. Виж (Не e за Kindle)
  • Как да купя е-списание? Виж
Файлът е съвместим за четене на всички съвременни електронни четци за книги с eInk екран, таблети с операционна система Android, Windows и iPad. На персонални компютри с Windows и Apple Mac.

Четенето не е възможно на моделите Kindle с eInk екран, защото Amazon.com не поддържат съвместимост с тази технология.

Известно изключение има за таблети Kindle Fire, на които може да бъде инсталиран софтуера BlueFire reader, а кратко ръководство може да прочетете тук.


Още електронни списания

Още електронни списания
Информация за избраното списание

Информация за избраното списание
Информация за книгата:

Категория: ПЕРИОДИКА
Година: 2014
ISSN: 2014131281911
Поредица: Story


„Story e списанието, в което звездите разказват истинските си истории пред истинските професионалисти за истински познавачи. За петте години, откакто е на българския пазар, от издание, отразяващо живота на звездите, Story се превърна в институция, с която звездите се съобразяват и която сама създава звезди.”

Галина Чолакова, главен редактор на списание Story


Коментари

Коментари


Плащане с EasyPay може да направите като изберете опция плащане "чрез ePay" и на платежната страница изберете Таб "В брой на каса".

Вижте приложения пример: