Story - август/2020

Още от поредицата Story

Story - август/2020

(4.07 от 14 гласа)Всеки от нас е разказ, история. Има значение как я започваме, каква е развръзката, къде е кулминацията... Героите на този брой не са от най-добрите разказвачи на себе си. Изгубили са много от способността си да преодоляват кризи и съмнения. Когато не успяваме да се справим с въпроси и проблеми, които ни измъчват, ги превръщаме в пороци.

С тях пък оправдавме решенията си и винаги намираме виновника. И не, това не сме ние, това е друг, който има не по-малко значими проблеми, щом позволява да се превърне в жертвата ни. В историята, която разказваме за себе си, винаги има главни и второстепенни персонажи. Как ги избираме? Не бих поставила никого в миманса, няма да е правдоподобно. Избирам автентичност и всички да са значими, но не и равни. В никоя друга история няма да намерите себе си, освен в своята собствена, която разказвате на останалите – дори и да се припознаете в чужда, ще е само подобно. Чуйте се как говорите за ситуациите и хората, през които сте преминали, думите, които използвате, тона, с който ги изричате. Ако има повече тишина, значи сте преминали през лабиринта на страховете и жертвите и сте се освободили от вината.
Мнозина от героите на този горещ летен брой вече са сторили това.
 
Други все още утъпкват пътеката преди решителния скок. А иначе всички се намираме в решителната фаза на личната си отговорност - да пренапишем личната си история в тази толкова изпитваща ни пандемия, за да бъдем и след нея. Като помагаме на онези, които още не знаят, че няма кой да им помогне освен собствената им воля и разум.
Иначе се оставяме във властта на инстинктите. Сега всички пишем нова история, която някой ден ще разказваме и нека в нея има смелост, любов и смирение пред силата на човека, който владее жизнената си история и я превръща в мощ. Нека лятото ви е любов и история премълчана с усмивка!.
Галина Чолакова-Попова
главен редактор  • Формат: PDF
  • Защита: Adobe DRM
  • Указания за четене. Виж
  • Съвместимост за четене. Виж (Не e за Kindle)
  • Как да купя е-списание? Виж
Файлът е съвместим за четене на всички съвременни електронни четци за книги с eInk екран, таблети с операционна система Android, Windows и iPad. На персонални компютри с Windows и Apple Mac.

Четенето не е възможно на моделите Kindle с eInk екран, защото Amazon.com не поддържат съвместимост с тази технология.

Известно изключение има за таблети Kindle Fire, на които може да бъде инсталиран софтуера BlueFire reader, а кратко ръководство може да прочетете тук.


Още електронни списания

Още електронни списания
Информация за избраното списание

Информация за избраното списание
Информация за книгата:

Категория: ПЕРИОДИКА
Година: 2020
Страници: 100
ISSN: 20201312819108
Поредица: Story


„Story e списанието, в което звездите разказват истинските си истории пред истинските професионалисти за истински познавачи. За петте години, откакто е на българския пазар, от издание, отразяващо живота на звездите, Story се превърна в институция, с която звездите се съобразяват и която сама създава звезди.”

Галина Чолакова, главен редактор на списание Story


Коментари

Коментари


Плащане с EasyPay може да направите като изберете опция плащане "чрез ePay" и на платежната страница изберете Таб "В брой на каса".

Вижте приложения пример: