Story - януари/2017

Още от поредицата Story

Story - януари/2017

(3.95 от 20 гласа)Отново ви очакват интересни истории, които ще прочетете само при нас, звездни мигове, любопитни подробности от живота и стила на звездите, пътешествия, хороскоп и още много полезни и приятни четива.
Ако новият ни президент Румен Радев е генерал по звание, то първата ни дама – Десислава Радева, е генералът по призвание, която поведе мъжа си от първия ден на предизборната му кампания.
Коя е всъщност жената до президента? Ще успее ли и в бъдеще да затвърди максимата, че зад всеки успял мъж стои една силна жена? Успешен ли е вторият й опит за щастие? Ще „превъзпита“ ли острия си език... И още много отговори на въпросите, които си задаваме всички.
   • Формат: PDF
  • Защита: Adobe DRM
  • Указания за четене. Виж
  • Съвместимост за четене. Виж (Не e за Kindle)
  • Как да купя е-списание? Виж
Файлът е съвместим за четене на всички съвременни електронни четци за книги с eInk екран, таблети с операционна система Android, Windows и iPad. На персонални компютри с Windows и Apple Mac.

Четенето не е възможно на моделите Kindle с eInk екран, защото Amazon.com не поддържат съвместимост с тази технология.

Известно изключение има за таблети Kindle Fire, на които може да бъде инсталиран софтуера BlueFire reader, а кратко ръководство може да прочетете тук.


Още електронни списания

Още електронни списания
Информация за избраното списание

Информация за избраното списание
Информация за книгата:

Категория: ПЕРИОДИКА
Година: 2017
Страници: 100
ISSN: 2017131281911
Поредица: Story


„Story e списанието, в което звездите разказват истинските си истории пред истинските професионалисти за истински познавачи. За петте години, откакто е на българския пазар, от издание, отразяващо живота на звездите, Story се превърна в институция, с която звездите се съобразяват и която сама създава звезди.”

Галина Чолакова, главен редактор на списание Story


Коментари

Коментари


Плащане с EasyPay може да направите като изберете опция плащане "чрез ePay" и на платежната страница изберете Таб "В брой на каса".

Вижте приложения пример: