Story - ноември/2019

Още от поредицата Story

Story - ноември/2019

(3.81 от 21 гласа)Колко искрени можем да бъдем със себе си? Познаваме ли се? Знаем ли кога трябва да спрем, преди да продължим? За героите на новия ни брой тези въпроси са стояли ребром, а безпътицата е била вярна спътница дълго време. Някои от тях са си пожелали живот, който не могат да изживеят – нито с достойнството на губещия, нито със стила и лекотата на безметежния аристократ. Меган Маркъл като че ли е символът на тази объркваща свобода – да имаш, но да не знаеш как и защо. Да искаш живот на принцеса, но все още да живееш по светски, а не по кралски протокол. Вероятно никога няма да бъде принцеса, макар и омъжена за принц, Пепеляшка винаги ще изскача и ще превръща бала в цирково шоу. А най-важно е да знаеш кога, къде и с кого да спреш. Димитър Бербатов обяви края на футболната си кариера, но сложи началото на новия живот за семейството си. Гениалният Мариус Куркински навърши 50 години и откри, че "Да забравяш от кого си създаден, е пагубно”.

Ако никога не живеем така, както духът и умът ни повеляват, ако все искаме чужди животи, кога ще се разплатим със съдбата за избора си? Героите в чужди приказки може и да не са злодеите, но задължително са нещастните. Когато търсим признание, без да имаме изобщо какво да предоставим на останалите, че те да ни припознаят, категорично вече не сме герои, а имаме само поддържаща роля. Бъдете истински герои, искайте онова, което наистина можете да дадете, не играйте, а се опознайте. Тогава ще разберете какви можете да бъдете, когато „пораснете“. Първо трябва да се научим, за да продължим.

Галина Чолакова-Попова
главен редактор  • Формат: PDF
  • Защита: Adobe DRM
  • Указания за четене. Виж
  • Съвместимост за четене. Виж (Не e за Kindle)
  • Как да купя е-списание? Виж
Файлът е съвместим за четене на всички съвременни електронни четци за книги с eInk екран, таблети с операционна система Android, Windows и iPad. На персонални компютри с Windows и Apple Mac.

Четенето не е възможно на моделите Kindle с eInk екран, защото Amazon.com не поддържат съвместимост с тази технология.

Известно изключение има за таблети Kindle Fire, на които може да бъде инсталиран софтуера BlueFire reader, а кратко ръководство може да прочетете тук.


Още електронни списания

Още електронни списания
Информация за избраното списание

Информация за избраното списание
Информация за книгата:

Категория: ПЕРИОДИКА
Година: 2019
Страници: 100
ISSN: 20191312819111
Поредица: Story


„Story e списанието, в което звездите разказват истинските си истории пред истинските професионалисти за истински познавачи. За петте години, откакто е на българския пазар, от издание, отразяващо живота на звездите, Story се превърна в институция, с която звездите се съобразяват и която сама създава звезди.”

Галина Чолакова, главен редактор на списание Story


Коментари

Коментари


Плащане с EasyPay може да направите като изберете опция плащане "чрез ePay" и на платежната страница изберете Таб "В брой на каса".

Вижте приложения пример: