DiVino - брой 36/2019

Още от поредицата DiVino

DiVino - брой 36/2019

(5.00 от 1 глас)DiVino Magazine 36 за Дунавската ВИНО равнина

Броят е посветен на Дунавската равнина източно от поречието на река Осъм – на виното и избите, хората зад тях с техните идеи и планове. Обиколката включва 16 винарни – от малки бутикови винопроизводители до гиганти, от новооткрити изби до винарни със 70-годишна история. Разнообразието тук е голямо, което е естествено, защото районът обхваща Предбалкана, Лудогорието, Крайдунавска Добруджа, Дунавския бряг, поречието на Русенски Лом и още зони от Дунавската хълмиста равнина. Пътешествията по тези винени пътища ще ви срещнат със смайващо красиви места, с забележителни вина и интересни хора. С философията на един от тях, Димитър Димов – енолог и съсобственик на изба Ялово в района на Велико Търново, ще се запознавате в спрециално интервю. Ще научите и за някои интересни отбивки в региона ОТВЪД виното.
В есенния брой 2019 на DiVino Юлия Костадинова разказва увлекателно за малко познатите дух и вкус на Китай – за неговия необичаен за нас бит и манталитет, както и за типичното байджу – спиртната напитка от сорго, която вече може да опитаме и в България. Автор в този брой е и Константин Христов от WWF – негова е задълбочената и прелюбопитна статия за екологичното равновесие на река Дунав, за историята и настоящето на дунавския риболов у нас и за още отмиращи или по-устойчиви тайни на Хубавия син Дунав. И още едно познавателно четиво в списанието: Анна Петкова разказва за своята страст, наречена зехтин extra virgin – за географията и сортовете маслини, за световната консумация и ароматно-вкусовите профили на течното злато, за аналогиите между зехтина и виното.  • Формат: PDF
  • Защита: Adobe DRM
  • Указания за четене. Виж
  • Съвместимост за четене. Виж (Не e за Kindle)
  • Как да купя е-списание? Виж
Файлът е съвместим за четене на всички съвременни електронни четци за книги с eInk екран, таблети с операционна система Android, Windows и iPad. На персонални компютри с Windows и Apple Mac.

Четенето не е възможно на моделите Kindle с eInk екран, защото Amazon.com не поддържат съвместимост с тази технология.

Известно изключение има за таблети Kindle Fire, на които може да бъде инсталиран софтуера BlueFire reader, а кратко ръководство може да прочетете тук.


Още електронни списания

Още електронни списания
Информация за избраното списание

Информация за избраното списание
Информация за книгата:

Издател: Gourmet publishing
Категория: ПЕРИОДИКА
Година: 2020
ISSN: 20191314450236
Поредица: DiVino

Коментари

Коментари


Плащане с EasyPay може да направите като изберете опция плащане "чрез ePay" и на платежната страница изберете Таб "В брой на каса".

Вижте приложения пример: