DiVino - брой 31/2018

Още от поредицата DiVino

DiVino - брой 31/2018

(4.33 от 6 гласа)Брой 31 на DiVino Magazine или още за живота в розово

Ако обичате безгрижието на лятото, свежестта на розето и коктейлите с ром, брой 31 на списание DiVino Magazine е тъкмо за вас!
В него ще прочетете интересни пътеписи за родното място на розето - Прованс, Франция, както и за мистичния Израел. Ще отскочите и до Сливен за чаша крафт бира и до Могилово - в изба Мидалидаре - за чаша искрящо вино...
Ще видите кой стои зад последните вина на изба Свищов, където нещата определено се случват по нов начин, ще се запознаете от страниците на изданието ни и с един титан на световното вино, маркиз Лодовико Антинори.
И понеже броят е летен, другата страна на инак сериозната напитка ром също е на фокус – ромът като част от класиката в жанра коктейли. Заедно с безгрижните теми имаме обаче много сериозна селекция от страхотни български и провансалски розета, за да бъде животът ви по-розов през това лято. Приятно четене!  • Формат: PDF
  • Защита: Adobe DRM
  • Указания за четене. Виж
  • Съвместимост за четене. Виж (Не e за Kindle)
  • Как да купя е-списание? Виж
Файлът е съвместим за четене на всички съвременни електронни четци за книги с eInk екран, таблети с операционна система Android, Windows и iPad. На персонални компютри с Windows и Apple Mac.

Четенето не е възможно на моделите Kindle с eInk екран, защото Amazon.com не поддържат съвместимост с тази технология.

Известно изключение има за таблети Kindle Fire, на които може да бъде инсталиран софтуера BlueFire reader, а кратко ръководство може да прочетете тук.


Още електронни списания

Още електронни списания
Информация за избраното списание

Информация за избраното списание
Информация за книгата:

Издател: Gourmet publishing
Категория: ПЕРИОДИКА
Година: 2020
ISSN: 20181314450231
Поредица: DiVino

Коментари

Коментари


Плащане с EasyPay може да направите като изберете опция плащане "чрез ePay" и на платежната страница изберете Таб "В брой на каса".

Вижте приложения пример: