Про-Рок - брой 113/2014

Още от поредицата Про-Рок

Про-Рок - брой 113/2014

(3.25 от 4 гласа)НА КОРИЦАТА СА ARCH ENEMY

През 2014 г. Arch Enemy ще станат на 18 години. За времето, което отнема на един човек да навърши пълнолетие, бандата се превърна от поредната супергрупа и страничен проект в напълно обособен култ. В днешни дни метълът с „крещяща мацка“ може и да не е най-оригиналното нещо, но нека си спомним, че първият албум на Arch Enemy с Angela бе през далечната вече 2001 г. Сега, 13 години по-късно, те все още са тук – с нов китарист (Nick Cordle), нова фронтдама (Alissa White-Gluz) и нов албум (War Eternal). Дали това е ново начало за Arch Enemy? Предстои да разберете от интервютата ни с двете движещи сили в бандата – Alissa и Michael…

Още в броя

FROM THE UNDERGROUND AND BELOW: LANTLOS, ANCIENT ASCENDANT, VALLENFYRE, VREDEHAMMER, TORDEN IN HELLBG – рубрика, в която нашият автор Торден продължава да дълбае дълбоко в родния ъндърграунд и да представя demo(n)s and diamonds…

Както и

ANATHEMA, IAN ANDERSON, HOLY MOSES, INSOMNIUM, PORTRAIT, KROKUS, BEING AS AN OCEAN, FREEDOM CALL, AVATAR, GUANO APES

Кралете на слъджа – CROWBAR, EYEHATEGOD

Рубрики

Скенер – NUCLEAR ASSAULT

Историята на една обложка – EMERSON, LAKE & PALMERBRAIN SALAD SURGERY

Историята на един класически албум – IRON MAIDENSEVENTH SON OF A SEVENTH SON

Произведено в България – LIEVEIL, DIMHOLT

Концептуалните албуми – ROGER WATERS - AMUSED TO DEATH, PORCUPINE TREE - FEAR OF A BLANK PLANET

Очаквайте в новия брой на Про-Рок много ревюта, концертни репортажи, акцентите от изминалия месец, информация за продажби и предстоящи албуми.
   • Формат: PDF
  • Защита: няма
  • Указания за четене. Виж
  • Съвместимост за четене. Виж
  • Как да купя е-списание? Виж
Файлът е съвместим за четене на всички съвременни електронни четци за книги, таблети с операционна система Android, Windows и iPad. На персонални компютри с Windows и Apple Mac.

За моделите от серията Kindle е необходимо да конвертирате .epub файловете към .mobi формат с безплатната програма Calibre.

Виж софтуер за четене на е-книги и е-списания.


Още електронни списания

Още електронни списания
Информация за избраното списание

Информация за избраното списание
Информация за книгата:

Издател: Про-Рок
Категория: ПЕРИОДИКА
Година: 2014
Страници: 76
ISSN: 201413118781113
Поредица: Про-Рок


Единственото независимо списание за рок и метъл в България. С издадените си вече 112 броя (към май 2014 г.) Про-Рок се утвърди като най-стабилното музикално издание в България за всички времена.

Някои ще повдигнат вежди, други ще се ядосат, трети ще кимнат одобряващо с глава – със силния си авторски подход, критичен тон, уникални статии и интервюта, Про-Рок не оставя никого безразличен.

Be informed or dead!


Коментари

Коментари


Плащане с EasyPay може да направите като изберете опция плащане "чрез ePay" и на платежната страница изберете Таб "В брой на каса".

Вижте приложения пример: