Бела/брой 1

Още от поредицата Бела

Бела/брой 1

(3.17 от 6 гласа)  • Формат: PDF
  • Защита: няма
  • Указания за четене. Виж
  • Съвместимост за четене. Виж
  • Как да купя е-списание? Виж
Файлът е съвместим за четене на всички съвременни електронни четци за книги, таблети с операционна система Android, Windows и iPad. На персонални компютри с Windows и Apple Mac.

За моделите от серията Kindle е необходимо да конвертирате .epub файловете към .mobi формат с безплатната програма Calibre.

Виж софтуер за четене на е-книги и е-списания.

Списание „Бела”, брой 1/167, 2012 г.

Новата съблазнителка на агент Итън Хънт в четвъртата част на „Мисията невъзможна: Режим „Фантом” е Пола ПАТЪН. Дори и да не сте чували името й досега, достатъчно е да видите лицето й на корицата на БЕЛА, за да разберете, че е достойна да играе рамо до рамо с Том Круз. Дръзкият й поглед е достатъчно условие тя да изпълни своята мисия „Звезда”. Погледнете я само!

Мария СИЛВЕСТЪР е характерно противоречие, но само за околните. На нея просто не й пука кой как я възприема. Не си губи времето да се вкарва в етикетите, които й лепят. Просто понякога показва една част от себе си, понякога – друга. Но вътре си е цялостна, хомогенна и сигурна. Защото се обича. Ако искате да се заразите с влюбената й, празничната не пропускайте да прочетете интервюто с нея в януарската БЕЛА.
 
Уроци по стил можете да получите директно от звезди като Одри ХЕПБЪРН с нейната малка черна рокля, Грейс КЕЛИ, която направи копринените шалове на „Хермес” известни в цял свят, Кейт МОС, която обожава рокерските якета… В този брой ще ви припомним няколко от най-известните стилни икони, между които е и Кейт МИДЪЛТЪН. За да копирате от техния стил, ако ви се наложи по празниците.

Празнична трапеза light звучи шантаво, но е много здравословно. Януарската БЕЛА ви дава идеи как да приготвите вкусен нискокалоричен десерт, каква гарнитура да сервирате към месото, за да не ви стане тежко на стомаха и как заливката за салата да стане по-лека. Плюс още няколко ниско калорични варианта на по-известни ястия, без които празничната трапеза не може да мине.

Те са образовани, талантливи, компетентни, но просто не си разрешават да бъдат успешни. Чувството за вина (или пък чувството за нещо друго глупаво) оставя много жени „насред път” в кариерния им път. Какви са причините за тази (не)съзнателна капитулация, ще прочетете в статията „Кариера? Не, благодаря. А защо не?”

Той се чете лесно заради картинките и се гледа лесно заради текста. В това на пръв поглед обикновено твърдение се оглежда голяма част от философията на деветото изкуство – изкуството на комикса. 
Вдъхновена от първия български уъркшоп „Как се прави комикс”, Мирослава ИВАНОВА даде своята лепта за възраждането на културата на комикса в България с няколко кратки, но съдържателни статии по темата. 

Какво има отвъд границите на оргазма? И наистина ли оргазмът е преживяването, към което трябва да се стремим на всяка цена в секса? Не, отговарят експертите. Когато той се превърне в самоцел, сексуалните партньори рискуват да пропуснат едно още по-висше удоволствие, възвисяващо тялото и опияняващо духа…

В новата БЕЛА можете да прочетете още:

- Как да влезете в образа „Кралица в празничната нощ”.
- Какво означава anti-age начин на живот.
- Какво ново за дълголетието – от Софи ТОПАЛОВА.
- Как влияе сексът на психиката ни и обратно.
- Какви са предимствата на чувството за благодарност.
- Кой е „Ключът” за „Тайната” на Джо.
- Прероден ли е Робърт Дауни-младиши – от Петър ЗЛАТАНОВ.
- Каква е алхимията на любовта.
- Как да кокетираме с визитки на делова среща – от Албена УВАКОВА.
- Как да се… пазим от децата си.
- Какво си заслужава да видите в Чинкуе Тере – от Мина ПЕТРОВА.
- Как да развалим елхата бързо и лесно.
- Как да си направим празник само с хапки на масата.
- Какво очаква всички зодии през 2012 година.
- И какво ги очаква конкретно през месец ЯНУАРИ – от астроложката ни Михайлина Никлева-МИШЕЛ
 Още електронни списания

Още електронни списания
Информация за избраното списание

Информация за избраното списание
Информация за книгата:

Издател: Дакс медия
Категория: ПЕРИОДИКА
Година: 2012
Страници: 116
ISSN: 131170800801
Поредица: Бела

Коментари

Коментари


Плащане с EasyPay може да направите като изберете опция плащане "чрез ePay" и на платежната страница изберете Таб "В брой на каса".

Вижте приложения пример: