Избор А

Избор А

(4.40 от 5 гласа)Ние непрекъснато правим избор. Докато избираме, мислим, че мислим. Избираме мисли, измисляме истини, причини, действия, светове, фантоми, а понякога и науки. Избираме си пътища, професии, чорапи, вино, картофи. Избираме си началници, политици, приятели. Всичко това изглежда на голямо разнообразие, но в тези книги се опитвам да ви убедя, че е едно и също.

Книгата се състои от четири части. Първата част е посветена на причините и как те избират следствия, на истините и как те си избират следствия. Втората част разглежда физиологията на едноличния избор заедно с неговото непостоянство. Третата част се кипри с комплексни избори – много информация и многозначен избор. Четвъртата част е посветена на избора на аргументи за провеждане на избор.
 
В допълненията са предложени синоними, които превръщат науките в съответните части на теории от някои други части и томове. Диалозите в текста илюстрират начина за четене и разбиране. 
   • Формат: ePub
  • Защита: няма
  • Указания за четене. Виж
  • Съвместимост за четене. Виж
  • Как да купя е-книга? Виж
Файлът е съвместим за четене на всички съвременни електронни четци за книги, таблети с операционна система Android, Windows и iPad. На персонални компютри с Windows и Apple Mac.

За моделите от серията Kindle е необходимо да конвертирате .epub файловете към .mobi формат с безплатната програма Calibre.

Виж софтуер за четене на е-книги и е-списания.


Kниги от същия жанр

Kниги от същия жанр
Информация за избраната книга

Информация за избраната книга
Информация за книгата:

Издател: ФорКом
Година: 2018
ISBN: 9789544642655

За автора

За автора
Коментари

Коментари


Плащане с EasyPay може да направите като изберете опция плащане "чрез ePay" и на платежната страница изберете Таб "В брой на каса".

Вижте приложения пример: