Изгубена самоличност

Изгубена самоличност

(4.08 от 12 гласа)











Държавата е разтресена от серия убийства. Някой ликвидира известни личности в София и никой не може да разбере кой стои зад тях.

Никол Филипова е талантлива програмистка, която се запознава с Адам Григоров –преуспяващ бизнесмен, но много скоро се оказват въвлечени в конспирация, която достига невиждани размери и заплашва да срине държавата. Двамата трябва да намерят изход от ситуацията, но по петите им са държавни агенции и престъпни организации. 
Дали ще успеят да оцелеят и да намерят изход от конспиративната мрежа, която е по петите им? Всеки крие тайни и много скоро се оказва, че могат да разчитат само на себе си.
Когато не можеш да се довериш на никого, когато се опитваш да оцелееш, изборът е само един. Убий или ще бъдеш убит.



е-книга

0.00 лв.

  • Формат: PDF
  • Защита: няма
  • Указания за четене. Виж
  • Съвместимост за четене. Виж
Файлът е съвместим за четене на всички съвременни електронни четци за книги, таблети с операционна система Android, Windows и iPad. На персонални компютри с Windows и Apple Mac.

За моделите от серията Kindle е необходимо да конвертирате .epub файловете към .mobi формат с безплатната програма Calibre.

Виж софтуер за четене на е-книги и е-списания.


Kниги от същия жанр

Kниги от същия жанр




Информация за избраната книга

Информация за избраната книга




Коментари

Коментари


Плащане с EasyPay може да направите като изберете опция плащане "чрез ePay" и на платежната страница изберете Таб "В брой на каса".

Вижте приложения пример: