Усури - брой 114/2014

Още от поредицата Усури

Усури - брой 114/2014

(3.92 от 12 гласа)  • Формат: PDF
  • Защита: няма
  • Указания за четене. Виж
  • Съвместимост за четене. Виж
  • Как да купя е-списание? Виж
Файлът е съвместим за четене на всички съвременни електронни четци за книги, таблети с операционна система Android, Windows и iPad. На персонални компютри с Windows и Apple Mac.

За моделите от серията Kindle е необходимо да конвертирате .epub файловете към .mobi формат с безплатната програма Calibre.

Виж софтуер за четене на е-книги и е-списания.

РАЗЦЪФВА СЪС СИЛАТА ДА ПОМАГА

Този път „Усури” има за символ цъфтящите цветя. Като дар на благостта разцъфват в него игликите. Способността да сме щастливи – това пък са зюмбюлите. Вътрешната сила – нарцисите.

ЖИВИТЕ КАМЪНИ
Този брой е специален – като го внесете в личното си пространство, то се променя, става по-добро, изчиства се... Може да е заради красивите мисли, изпълнили 96-те ни страници, а може и да е заради оргонитите. Живите камъни, както ги нарекохме, са една от специалните ни теми този път.

ЕНЕРГИЯТА ПРАНА
Първото мартенско списание проследява пътя на златната енергия – това е енергията на свързването с Висшия аз. Защо е важно да общуваме с него, споделя Силвия Събева. Оура Лов пък прави крачка към Вселената – и разказва за лечението с Прана, за самия характер на Прана...

КВАНТОВА МЕДИЦИНА
През март в „Усури” ще откриете много полезни съвети и интересни неща. Удивителна е например работата на д-р Кембъл. Теорията й, че аутизмът е с корени в проблемите на чревната микрофлора, се превръща в световноизвестната диета ГАПС. За нея разказва сега нашата д-р Рада Алексиева – тя между другото е единственият български квантов лекар.

ЗА ТЯЛОТО ОТ ДЪРВОТО
Дърветата също са главен герой в мартенското издание – първо представяме всички финалисти от европейския конкурс „Дърво на годината”, а после пък разказваме как дърветата са важна част от съвременната козметика. На гости са ни мароканската аргания, африканското карите, също и дървото аптека, което расте в Индия. Има и още – до едно полезни и необикновени като състав...

ДОБРАТА МАГИЯ ХОЛИ
Каним ви и на Холи по нашите страници – най-цветният индийски празник буквално ще избухне с феерия от жълто, червено, зелено след броени дни, на 18 март. Затова и Веселин Сейков ни разказва как лично е празнувал Холи в Индия. За легендите и за заразната веселост, която обхваща индийците.Още електронни списания

Още електронни списания
Информация за избраното списание

Информация за избраното списание
Информация за книгата:

Издател: Аргед
Категория: ПЕРИОДИКА
Година: 2014
Страници: 100
ISSN: 201413122665114
Поредица: Усури


ИМЕТО „УСУРИ” ВИНАГИ Е БУДЕЛО ЛЮБОПИТСТВО. То обаче няма нищо общо с усурийските тигри, защото е съчетание на понятия от санскрит. У - това е енергията, която идва от ИЗТОЧНИКА, носи идеите и животворните вибрации на КОСМИЧЕСКОТО СЪРЦЕ; СУР пък побира в себе си космическата мъдрост, еволюцията, изминатия път, натрупания опит; и накрая идва ред на И - това е изявеното във видимия свят сега. Целостта на всичко това ражда УСУРИ – не само думичката, но и самото списание . Придружете ни в нашето приключение за духа и ще откриваме заедно себе си – всеки месец с всяка страница...


Коментари

Коментари


Плащане с EasyPay може да направите като изберете опция плащане "чрез ePay" и на платежната страница изберете Таб "В брой на каса".

Вижте приложения пример: