Играта - осем къси и един дълъг разкази

Играта - осем къси и един дълъг разкази

(5.00 от 1 глас)„Играта“ се състои от кратки разкази, всеки от които има различен стил и идея. Някои са с филосовски отенък, други са повече психологически, някои са част от живота и реалността, други са по-абстрактни, някои са с чувство за хумор, а други по-саркастични.

Един от героите е просяк, който възприема света чрез звука от походките на хората и така си създава визуална и психологическа картина за различните личности, без дори да вдигне поглед.

В разказа „Играта“ поставям въпроса за Господ и Дявол – дали ние сме създали тях или те нас и доколко сме взаимно осъзнати.

Един от разказите ми се развива като монолог по отношение на обсебеността на хората с технологиите, храните, и всяка нова мода, в която и да било сфера от живота. „Аз съм луда“ оставя на читателите да решат дали авторката е луда като се противопоставя на тези неща, или светът е полудял.

„Крал“ показва живота от гледна точка на луд, който си представя, че е крал и това го прави удовлетворен от живота. Въпросът е, дали е по-правилно да бъде оставен в халюционното си съществуване или да бъде върнат в реалността.  • Формат: ePub
  • Защита: няма
  • Указания за четене. Виж
  • Съвместимост за четене. Виж
  • Как да купя е-книга? Виж
Файлът е съвместим за четене на всички съвременни електронни четци за книги, таблети с операционна система Android, Windows и iPad. На персонални компютри с Windows и Apple Mac.

За моделите от серията Kindle е необходимо да конвертирате .epub файловете към .mobi формат с безплатната програма Calibre.

Виж софтуер за четене на е-книги и е-списания.


Kниги от същия жанр

Kниги от същия жанр
Информация за избраната книга

Информация за избраната книга
Информация за книгата:

Година: 2014
ISBN: 9786191540983

Коментари

Коментари


Плащане с EasyPay може да направите като изберете опция плащане "чрез ePay" и на платежната страница изберете Таб "В брой на каса".

Вижте приложения пример: