Всички можем да летим

Всички можем да летим

(4.07 от 14 гласа)Третата ми книга "ВСИЧКИ МОЖЕМ ДА ЛЕТИМ" представлява психотерапия в рима. Наричам я така, защото смятам, че езикът на поезията е най-близък до езика на душата, която борави също със символи и метафори. Така посланието е разбираемо за подсъзнанието. Стиховете са обособени в пет раздела: за корените, за сърцето, за мен, за теб, за смисъла. 

 
ПРЕДГОВОР
Някои празнуват годишнини, като подреждат албуми със снимки на лика си през годините. Аз реших да си направя съвременен аудиовизуален албум, но със снимки на душата. Ставам на 40. Толкова са и новите стихотворения в тази книга и диск. Прибавих ги към старите, за да е пълен албумът. Независимо дали изповедите са мои, или са облечени в поетична дреха от мен разкази на мои пациенти, те са минали през мен, мои рожби са. Всичко това съм аз! Дано ме направят по-жива и по-близка до теб! Надявам се гласът и музиката да помогнат за това като изразят по-живо настроението на всеки стих. Дано така ми повярваш по-лесно, че, макар и понякога нозете ни да са натежали от умора или скръб, все пак наистина ВСИЧКИ МОЖЕМ ДА ЛЕТИМ, ако не спрем да вярваме в това!
 
Мадлен  • Формат: ePub
  • Защита: Adobe DRM
  • Указания за четене. Виж
  • Съвместимост за четене. Виж (Не e за Kindle)
  • Как да купя е-книга? Виж
Файлът е съвместим за четене на всички съвременни електронни четци за книги с eInk екран, таблети с операционна система Android, Windows и iPad. На персонални компютри с Windows и Apple Mac.

Четенето не е възможно на моделите Kindle с eInk екран, защото Amazon.com не поддържат съвместимост с тази технология.

Известно изключение има за таблети Kindle Fire, на които може да бъде инсталиран софтуера BlueFire reader, а кратко ръководство може да прочетете тук.


Kниги от същия жанр

Kниги от същия жанр
Информация за избраната книга

Информация за избраната книга
Информация за книгата:

Издател: Алгафари
Година: 2007
ISBN: 9786197318210

Коментари

Коментари


Плащане с EasyPay може да направите като изберете опция плащане "чрез ePay" и на платежната страница изберете Таб "В брой на каса".

Вижте приложения пример: