Камиони - брой 7/2019

Още от поредицата Камиони

Камиони - брой 7/2019

(3.50 от 4 гласа)  • Формат: PDF
  • Защита: Adobe DRM
  • Указания за четене. Виж
  • Съвместимост за четене. Виж (Не e за Kindle)
  • Как да купя е-списание? Виж
Файлът е съвместим за четене на всички съвременни електронни четци за книги с eInk екран, таблети с операционна система Android, Windows и iPad. На персонални компютри с Windows и Apple Mac.

Четенето не е възможно на моделите Kindle с eInk екран, защото Amazon.com не поддържат съвместимост с тази технология.

Известно изключение има за таблети Kindle Fire, на които може да бъде инсталиран софтуера BlueFire reader, а кратко ръководство може да прочетете тук.

Новият брой на сп. КАМИОНИ – бр. 7 / септември 2019
Тест: Пътят продължава с Iveco S-WAY. Новият модел е с обновена кабина и много възможности за свързаност. В началото на юли в Мадрид се състоя дългоочакваната премиера на новия модел на Iveco за превози на дълги разстояния. Той е с ново име - S-WAY, като целта на новото име е да се подчертае, че Iveco като производител поема по нов път.

Тест: Новият двигател MAN D15 - подходящ за различни приложения. Какво ново предлага MAN през тази година досега? Отговор чрез интензивен еднодневен драйв тест на три различни камиона в околностите на Мюнхен. Новостите включват подобрения в цялата гама двигатели, като акцентът е върху новия 9-литров двигател D15, както и нови системи в помощ на водача.
 
Тест: Новият Volkswagen T 6.1 е по-интелигентен от всякога. По-малко от нов модел, но много повече от фейслифт. Така Volkswagen Nutzfahrzeuge представи новия T 6.1. В средата на август пък лекотоварното подразделение на немския гигант даде възможност на членовете на международното жури Ван на годината, сред които и списание КАМИОНИ, да тестват новия T 6.1.
Николай Шушков, мениджър транспорт в Транс Династи ЕООД: Търсим нови дестинации, за да се спасим от Пакет мобилност. Транс Династи ЕООД има над 25 години опит в регионалните и международните товарни превози. Списание КАМИОНИ разговаря с Николай Шушков, мениджър транспорт и  експлоатация в компанията, за актуалната ситуация в бранша в светлината на чаканите регулаторни промени, въвеждането на тол системата и кризата за професионални водачи.
Тол системата – все още е ребус с много неизвестни. Обхват, тарифи, доставчици на услуги и пусков срок. Това са големите неизвестни, съпътстващи все още изграждането на българската тол система. За целта Пътната агенция отвори 4 демонстрационни центъра в София, Пловдив, Варна и Русе, където превозвачите могат да тестват закупуването на маршрутни карти от четирите канала, по които АПИ ги продава.
 
В брой 7 / 2019 на сп. КАМИОНИ можете да прочетете още:
 
Тест: Citroen C4 Cactus PureTech 130. Бензин или дизел? Списание КАМИОНИ тества пътното поведение на един съвременен бензинов турбодвигател.
2253 нови тежки камиона за 7-те месеца на 2019 г. Това е значително увеличение на пазара спрямо същия период на 2018-а.
ИА АА издава тахокарти от новите образци. 15 юни мина и интелигентните (смарт) тахографи за новите товарни автомобили и автобуси са факт.
Световната индустрия на автомобили за работа - на плюс - това е най-важното. Трудно да се състави точна световна статистика. Обзорът отговоря къде, колко и какво се произвежда и продава.
Тайните под капака на Nikola. За основателя и главен изпълнителен директор на Nikola Motor Company, Тревър Милтън, с пълна сила важи максимата, че "апетитът идва с яденето".
Няма гума, която се разработва лесно. Това обяснява Лоран Колантонио, директор технологии гуми за комерсиални автомобили в Goodyear.
Практични решения за различни приложения
ХИДРОТЕК е в услуга на транспортния бранш
Електрически MAN Lion’s City и Neoplan Cityliner без огледала
210 нови автобуса са регистрирани в България през 2019 г.
Силвър Стар достави два уникални за България Sprinter 319 Tourer
Yutong E12 идва с още по-мощна батерия
Производителите: А сега накъде
Пази живота на пътя – шофирай трезво и отговорно
Mercedes-Benz eActros работи в Logistik Schmitt
Проблеми при експлоатацията на стартерни и тягови акумулатори
2377 употребявани тежкотоварни автомобила са регистрирани от началото на 2019 г.  
Хан е самотен лидерОще електронни списания

Още електронни списания
Информация за избраното списание

Информация за избраното списание
Информация за книгата:

Категория: ПЕРИОДИКА
Година: 2019
ISSN: 20191311831507
Поредица: Камиони


Списание КАМИОНИ (излиза от 2001 г.) покрива всички аспекти, свързани с продажбата, поддръжката и сервизното обслужване на специализираните превозни средства – ванове, товарни автомобили, автобуси, строителни и комунални машини.
Следят се въвежданите нови модели, както и останалите технически новости. Списанието има практическа насоченост и прави собствени тестове на нови и употребявани автомобили, като обхваща модели, подходящи за българския пазар. От 2006 г. КАМИОНИ провежда сравнителни тестове с измерване на разход на гориво, средна скорост, обороти на двигателя и редица други параметри. Издателят на списанието е член на авторитетното международно жури Камион на годината (International Jury Truck of the Year). Рубриките Автобуси, Ванове и Строителни машини се поддържат постоянно – в рамките на списанието или като отделни издания. Всеки брой на списание КАМИОНИ съдържа обзорна статия или анализ на различни теми – пазарът на нови и употребявани товарни автомобили, прикачна техника и автобуси, лизинг – кой и какво предлага; пазарът на гуми, съответно на масла и горива; фирмени сервизи; сервизно оборудване; резервни части и др. Следят се промените в нормативната база, свързани с транспорта и автомобилите. Списанието отразява големите международни изложения за транспорт и товарни автомобили.
Информацията, която списанието предоставя на своите читатели, се допълва от сайтa www.kamioni.bg, чието съдържание се обновява ежедневно с кратки актуални новини.


Коментари

Коментари


Плащане с EasyPay може да направите като изберете опция плащане "чрез ePay" и на платежната страница изберете Таб "В брой на каса".

Вижте приложения пример: