Камиони - брой 7/2017

Още от поредицата Камиони

Камиони - брой 7/2017

(3.67 от 6 гласа)  • Формат: PDF
  • Защита: Adobe DRM
  • Указания за четене. Виж
  • Съвместимост за четене. Виж (Не e за Kindle)
  • Как да купя е-списание? Виж
Файлът е съвместим за четене на всички съвременни електронни четци за книги с eInk екран, таблети с операционна система Android, Windows и iPad. На персонални компютри с Windows и Apple Mac.

Четенето не е възможно на моделите Kindle с eInk екран, защото Amazon.com не поддържат съвместимост с тази технология.

Известно изключение има за таблети Kindle Fire, на които може да бъде инсталиран софтуера BlueFire reader, а кратко ръководство може да прочетете тук.

Новият брой на сп. КАМИОНИ – бр. 7 / септември 2017

 
Българска премиера на новите DAF CF и XF. В топлите летни дни в приятната обстановка в двора на Националния исторически музей в София се състоя премиерата на новите модели DAF CF/XF под мотото „Чисто превъзходство“. Представянето беше организирано от Турботракс България, официален дилър на холандската марка у нас. Най-съществени са промените в силовата линия на новите DAF CF/XF – нови двигатели, нова скоростна кутия, нови задни мостове с нови предавателни отношения.
 
Renault T520 Maxispace: Мощен, луксозен и икономичен. Списание КАМИОНИ направи пътен тест в България на най-мощния модел с най-голямата и луксозна кабина, която в момента предлага френския производител Renault Trucks. Влекачът бе комбиниран с полуремарке фургон със специална аеродинамична форма. Тестът с 40-тонната композиция се проведе по познат за всички български водачи маршрут от Бургас до София. Тестовият екип измина разстоянието по магистралата със средна скорост 82,5 км/ч и среден разход на гориво 28,1 л/100 км и среден разход на AdBlue 2,3, като остана с отлични впечатления както от икономичността на автомобила, така и от поведението му на пътя.
 
Новият MAN Lion’s Coach – с белезите на Лъва. Изцяло новото трето поколение на популярния туристически автобус бе представено с бляскава премиера от Daimler Buses. Завесата бе повдигната официално в сърцето на Европа – Брюксел.
 
В брой 7 /2 017 на сп. КАМИОНИ можете да прочетете още:
 
Ролф-Юрген Заерле, главен изпълнителен директор и член на борда на директорите на групата Силвър Стар в България: В следващите 1-2 години ще си върнем челните позиции на пазара
 
Волво Груп България откри сервизен център в Бургас. Разположен на 8000 кв. м, той е вторият собствен такъв на Волво Груп България в страната след този в София
 
Вторият търговско-сервизен център на Ford Trucks. Бургас Трак Сервиз ЕООД е новият поддилър на Ford Trucks за Югоизточна България
 
Примекс откри нов център в Пловдив
 
40 влекача MAN TGX 18.460 4x2 BLS от най-новата серия EfficientLine 3 за КНС – Кериер Нетуърк Сълюшън
 
Нови автовози Scania P 410 с надстройки Rolfo за Лагермакс
 
Лек спад в регистрациите на нови камиони у нас
 
Новости от WABCO и Transics
 
Iveco откри нов завод за Daily в Китай. Компанията откри официално
новата си фабрика за производство на лекотоварни автомобили край Нанкин, Китай.
 
Новият Ford Transit Custom – генерална ревизия. От Ford разкриха подробности около новото поколение на средния товарен ван Transit Custom и на пътническия ван Tourneo Custom.
 
Поддръжка и обучения за Knorr-Bremse
 
Нов завод и 4 премиери от Kässbohrer
 
Н.В. Клиентът - Йордан Стойчев, собственик и управител на СТ Лог ООД: Спазването на законите трябва да се контролира, дори когато те са безумни
 
Отговорност по CMR Конвенция и застраховка „Отговорност на превозвача“ (CMR)
 
Промени в Закона за движение по пътищата
 
Изложението Comtrans е водещ европейски форум
 
В очакване на рекорди на Solutrans 2017
 
Широка гама услуги за транспортните фирми от Easytrip
 
Оценка на употребявани ППС от Декра Аутомотив
 
Новости в системата за флийт мениджмънт Frotcom
 
Ново от ФригоС. Фирмата обявява начало на собствено производството на хенгери с централноосови ремаркета.
 
Michelin Truck VIP Event: какво предлагат френската марка и нейният екип, за да расте успешно бизнесът на клиенти и партньори.
 
ДРТ ООД – сервиз и пътна помощ
 
Битката в челото се затегна. Киш убедително се намеси в битката за короната, започнала като двубой между шампиона Хан и претендента Лацко
 
Премиера: Дабълдекерът Setra S 531 DT. Отличителните му черти са върхов комфорт и лукс, горивна ефективност благодарение на подобрена аеродинамика и максимална безопасност благодарение на нови системи за сигурност.
 
Solaris Urbino 12 Electric тръгна в София
 
60 нови BMC Procity CNG в столицата
 
Irizar става европейски лидер при електрическите автобуси
 
Ветерани на мода: Една година проект Ретро автобуси
 
Агри-М: Търсят се камиони на 400 коня и до 5 години
 Още електронни списания

Още електронни списания
Информация за избраното списание

Информация за избраното списание
Информация за книгата:

Категория: ПЕРИОДИКА
Година: 2017
ISSN: 2017131183157
Поредица: Камиони


Списание КАМИОНИ (излиза от 2001 г.) покрива всички аспекти, свързани с продажбата, поддръжката и сервизното обслужване на специализираните превозни средства – ванове, товарни автомобили, автобуси, строителни и комунални машини.
Следят се въвежданите нови модели, както и останалите технически новости. Списанието има практическа насоченост и прави собствени тестове на нови и употребявани автомобили, като обхваща модели, подходящи за българския пазар. От 2006 г. КАМИОНИ провежда сравнителни тестове с измерване на разход на гориво, средна скорост, обороти на двигателя и редица други параметри. Издателят на списанието е член на авторитетното международно жури Камион на годината (International Jury Truck of the Year). Рубриките Автобуси, Ванове и Строителни машини се поддържат постоянно – в рамките на списанието или като отделни издания. Всеки брой на списание КАМИОНИ съдържа обзорна статия или анализ на различни теми – пазарът на нови и употребявани товарни автомобили, прикачна техника и автобуси, лизинг – кой и какво предлага; пазарът на гуми, съответно на масла и горива; фирмени сервизи; сервизно оборудване; резервни части и др. Следят се промените в нормативната база, свързани с транспорта и автомобилите. Списанието отразява големите международни изложения за транспорт и товарни автомобили.
Информацията, която списанието предоставя на своите читатели, се допълва от сайтa www.kamioni.bg, чието съдържание се обновява ежедневно с кратки актуални новини.


Коментари

Коментари


Плащане с EasyPay може да направите като изберете опция плащане "чрез ePay" и на платежната страница изберете Таб "В брой на каса".

Вижте приложения пример: