Камиони - брой 6/2017

Още от поредицата Камиони

Камиони - брой 6/2017

(3.67 от 6 гласа)  • Формат: PDF
  • Защита: Adobe DRM
  • Указания за четене. Виж
  • Съвместимост за четене. Виж (Не e за Kindle)
  • Как да купя е-списание? Виж
Файлът е съвместим за четене на всички съвременни електронни четци за книги с eInk екран, таблети с операционна система Android, Windows и iPad. На персонални компютри с Windows и Apple Mac.

Четенето не е възможно на моделите Kindle с eInk екран, защото Amazon.com не поддържат съвместимост с тази технология.

Известно изключение има за таблети Kindle Fire, на които може да бъде инсталиран софтуера BlueFire reader, а кратко ръководство може да прочетете тук.

Новият брой на сп. КАМИОНИ – бр. 6 / юли-август 2017


Тест: Новият Actros 2017 с второ поколение силова линия. През юни Mercedes-Benz проведе в Лисабон драйв тест, по време на който представи няколко новости. Първата бяха резултатите от журналистически тест, който сравнява разхода на гориво на две поколения Actros Евро-6 – първото поколение, което се произвежда до 2015 г., и второто поколение, което се произвежда сега след оптимизациите на силовата линия, направени през последните години. Другите новости са услугата MB Uptime, както и нови системи за сигурност.
 
Пламен Иванов спечели титлата „Най-ефективен шофьор на камион“. Българският финал на тазгодишното състезание Optifuel Challenge 2017, организирано от Renault Trucks, се състоя на 22 юни по трудно трасе в района на Банско и Разлог. Победител е Пламен Иванов от Плевен, а на второ и трето място се класираха съответно Петър Минков от Габрово и Християн Ангелов също от Плевен.
 
Блесна звездата на новия Mercedes-Benz Tourismo. Изцяло новото трето поколение на популярния туристически автобус бе представено с бляскава премиера от Daimler Buses. Завесата бе повдигната официално в сърцето на Европа – Брюксел.
 
В брой 6 / 2017 на сп. КАМИОНИ можете да прочетете още:
 
Scania с ново поколение V8
 
Булавто с първи център на Ford Trucks у нас. С откриването в София на първия продажбен и сервизен център на Ford Trucks в средата на юни бе официализирано партньорството между Булавто АД и Ford Otosan, произвеждащ камионите Ford Trucks.
 
Третото поколение горива Shell е на пазара
 
Нов Дом на Камиона в Плевен. Навръх рождения си ден ХЕР 1 ЕООД откри нов, модерен Дом на Камиона в Плевен.
 
Безкомпромисни автосервизни подемници от AC Hydraulic A/S, Дания
 
За първи път Scania S730 в България
 
Роел Транспорт избра MAN TGX 18.460 Efficient Line 3
 
Здравко Томев е шампион на Discordia Fuel Challenge 2017. 250 шофьори се включиха във вътрешно корпоративната надпревара за ефективно шофиране на камиони.
 
Шоу в склада 2017
 
Отново на StroMa Expo – време е за шоу!
 
Автомобилите за работа на Truck Expo 2017 в Лесново
 
Isuzu засилва присъствието си на пазара у нас
 
Исубус вече предлага камионите Isuzu серия N
 
Wielton продължава експанзията, купи и Langendorf
 
Росен Димитров, мениджър бизнес развитие в Роел Транспорт ООД: „За да сме конкурентни, трябва да сме в крак с иновациите“.
 
Дигитализацията: сега и в близко бъдеще. Автоматизирането и внедряването на интелигентните системи в товарния автомобилен транспорт далеч не изостава от световните тенденции и вече сме на прага на истинска революция, която ще връхлети камионите и ремаркетата.
 
Toyota разработва водородно задвижване за камиони
 
TimoCom пуска приложение за транзакции
 
Европа в движение
 
Nokian настъпва при тежките гуми
 
Лацко поведе в ЕTRC с 3 победи в Мизано
 
Автобусната феерия FIAA 2017
 
Български премиери при автобусите на Truck Expo 2017
 
Тест: Iveco Daily 50C18 от Булавто. Туристическият минибус е трансформиран за пътнически превози от специализираната от години в тази дейност българска компания.
 
Роудшоу с автобуси Scania. На няколко места в България бяха демонстрирани туристическият флагман Touring HD и градският нископодов Citywide LF.
 
Феникс Тракс: камиони без скрити дефекти и на реални километриОще електронни списания

Още електронни списания
Информация за избраното списание

Информация за избраното списание
Информация за книгата:

Категория: ПЕРИОДИКА
Година: 2017
ISSN: 2017131183156
Поредица: Камиони


Списание КАМИОНИ (излиза от 2001 г.) покрива всички аспекти, свързани с продажбата, поддръжката и сервизното обслужване на специализираните превозни средства – ванове, товарни автомобили, автобуси, строителни и комунални машини.
Следят се въвежданите нови модели, както и останалите технически новости. Списанието има практическа насоченост и прави собствени тестове на нови и употребявани автомобили, като обхваща модели, подходящи за българския пазар. От 2006 г. КАМИОНИ провежда сравнителни тестове с измерване на разход на гориво, средна скорост, обороти на двигателя и редица други параметри. Издателят на списанието е член на авторитетното международно жури Камион на годината (International Jury Truck of the Year). Рубриките Автобуси, Ванове и Строителни машини се поддържат постоянно – в рамките на списанието или като отделни издания. Всеки брой на списание КАМИОНИ съдържа обзорна статия или анализ на различни теми – пазарът на нови и употребявани товарни автомобили, прикачна техника и автобуси, лизинг – кой и какво предлага; пазарът на гуми, съответно на масла и горива; фирмени сервизи; сервизно оборудване; резервни части и др. Следят се промените в нормативната база, свързани с транспорта и автомобилите. Списанието отразява големите международни изложения за транспорт и товарни автомобили.
Информацията, която списанието предоставя на своите читатели, се допълва от сайтa www.kamioni.bg, чието съдържание се обновява ежедневно с кратки актуални новини.


Коментари

Коментари


Плащане с EasyPay може да направите като изберете опция плащане "чрез ePay" и на платежната страница изберете Таб "В брой на каса".

Вижте приложения пример: