Камиони - брой 4/2019

Още от поредицата Камиони

Камиони - брой 4/2019

(4.00 от 12 гласа)Новият брой на сп. КАМИОНИ – бр. 4 / май 2019 г.

България – първата стъпка на F-MAX към Европа: F-MAX – Камион на годината 2019, започна европейското си турне от България, за да посети Румъния, Унгария, Словакия, Словения, Сърбия, Хърватия и Чехия. 
Volvo FH LNG e камион на газ, който върви като дизелов: Оригиналното инженерно решение съчетава предимствата на двата типа двигатели.
IVECO е технологичен лидер при газовите камиони: Иван Мишинков, управител на Пълдин Транс Сервиз ООД, обяснява защо природният газ е единствената алтернатива на дизеловото гориво при превозите на дълги разстояния.
 
В брой 4 / 2019 на сп. КАМИОНИ може да прочетете още:
 
Нови сервизни ванове за сервизните центровe на IVECO в България 
15 F-MAX за Литекс Транспорт
DAF за строителството? Мисията е ВЪЗМОЖНА
Алиса в страната на автовлаковете
Петър Иванов е българският шампион в състезанието на Scania
Дискордиа отново ще отличи най-добрите си шофьори
Професия автомонтьор
Камионите на bauma 2019 
CTE Trailers ще предлага и продуктите на ZASLAW
Ремаркетата на bauma 2019  
Новият IVECO Daily 2019 е тук!
Ford отива по-далеч с хибриди и електромобили
Volkswagen Т6.1 е повече от фейслифт
Кампанията „Виждам те. Виждаш ме“ на Volvo Trucks стартира в България
Nikola Motor Company ще променя товарната индустрия
Интелигентните тахографи
Халм ще кара по-съсредоточено, Лацко ще бъде с нов камион
Mercedes-Benz Sprinter City 75 е Minibus of The Year 2019!
Коравият IVECO Trakker   • Формат: PDF
  • Защита: Adobe DRM
  • Указания за четене. Виж
  • Съвместимост за четене. Виж (Не e за Kindle)
  • Как да купя е-списание? Виж
Файлът е съвместим за четене на всички съвременни електронни четци за книги с eInk екран, таблети с операционна система Android, Windows и iPad. На персонални компютри с Windows и Apple Mac.

Четенето не е възможно на моделите Kindle с eInk екран, защото Amazon.com не поддържат съвместимост с тази технология.

Известно изключение има за таблети Kindle Fire, на които може да бъде инсталиран софтуера BlueFire reader, а кратко ръководство може да прочетете тук.


Още електронни списания

Още електронни списания
Информация за избраното списание

Информация за избраното списание
Информация за книгата:

Категория: ПЕРИОДИКА
Година: 2019
ISSN: 20191311831504
Поредица: Камиони


Списание КАМИОНИ (излиза от 2001 г.) покрива всички аспекти, свързани с продажбата, поддръжката и сервизното обслужване на специализираните превозни средства – ванове, товарни автомобили, автобуси, строителни и комунални машини.
Следят се въвежданите нови модели, както и останалите технически новости. Списанието има практическа насоченост и прави собствени тестове на нови и употребявани автомобили, като обхваща модели, подходящи за българския пазар. От 2006 г. КАМИОНИ провежда сравнителни тестове с измерване на разход на гориво, средна скорост, обороти на двигателя и редица други параметри. Издателят на списанието е член на авторитетното международно жури Камион на годината (International Jury Truck of the Year). Рубриките Автобуси, Ванове и Строителни машини се поддържат постоянно – в рамките на списанието или като отделни издания. Всеки брой на списание КАМИОНИ съдържа обзорна статия или анализ на различни теми – пазарът на нови и употребявани товарни автомобили, прикачна техника и автобуси, лизинг – кой и какво предлага; пазарът на гуми, съответно на масла и горива; фирмени сервизи; сервизно оборудване; резервни части и др. Следят се промените в нормативната база, свързани с транспорта и автомобилите. Списанието отразява големите международни изложения за транспорт и товарни автомобили.
Информацията, която списанието предоставя на своите читатели, се допълва от сайтa www.kamioni.bg, чието съдържание се обновява ежедневно с кратки актуални новини.


Коментари

Коментари


Плащане с EasyPay може да направите като изберете опция плащане "чрез ePay" и на платежната страница изберете Таб "В брой на каса".

Вижте приложения пример: