Камиони - брой 4/2017

Още от поредицата Камиони

Камиони - брой 4/2017

(3.80 от 10 гласа)  • Формат: PDF
  • Защита: Adobe DRM
  • Указания за четене. Виж
  • Съвместимост за четене. Виж (Не e за Kindle)
  • Как да купя е-списание? Виж
Файлът е съвместим за четене на всички съвременни електронни четци за книги с eInk екран, таблети с операционна система Android, Windows и iPad. На персонални компютри с Windows и Apple Mac.

Четенето не е възможно на моделите Kindle с eInk екран, защото Amazon.com не поддържат съвместимост с тази технология.

Известно изключение има за таблети Kindle Fire, на които може да бъде инсталиран софтуера BlueFire reader, а кратко ръководство може да прочетете тук.

Новият брой на сп. КАМИОНИ – бр. 4 / май 2017

Volvo FH и FM – обновени двигатели, олекотено шаси и по-добра аеродинамика. В началото на април Volvo Trucks организира пътни тестове в реални условия с измерване на разхода на гориво по магистрали и първокласни пътища в околностите на чешката столица Прага. Списание КАМИОНИ тества два модела – влекачите FH 460 и FM 450.
 
Обновеният лъв MAN TGX 18.500 EfficientLine 3. MAN Truck and Bus Center в София – входът на София откъм Калотина – магистрала Люлин – пътен възел Даскалово и обратно. Това бе маршрутът на бързия тестдрайв, който списание КАМИОНИ направи с MAN TGX 18.500 EfficientLine 3, предоставен от MVB Truck and Bus Bulgaria, официален вносител на немската марка у нас.
 
Историческият първи Minibus Euro Test 2017. От 19 до 21 април в околностите на испанската столица Мадрид се проведе първият в историята Minibus Euro Test. Престижната надпревара имаше за цел да определи и първия носител на международната награда Минибус на годината (Minibus of The Year), която се присъжда от авторитетното международно жури Автобус на годината (Bus and Coach of The Year), част от което е списание КАМИОНИ.
 
В брой 4 / 2017 на сп. КАМИОНИ можете да прочетете още:
 
ТЮФ НОРД Мобилитет предлага нова услуга
 
Хави Логистикс предпочете Mercedes-Benz и Kiesling
 
Нови доставки на MAN TGX за Интер ЕС 2000 и Бето Транс
 
Влекач Renault T 480 e голямата награда в Optifuel Challenge 2017
 
Стъпка напред: Дигитални решения и услуги FleetBoard
 
Citroën E-Berlingo Multispace. Новият модел е насочен към любителите на гъвкавостта на Berlingo за ежедневно ползване, свободно време и служебни дейности с предимствата на електрическия двигател.
 
Пет нови Renault Master за СНК Логистик ООД
 
Ивелина Шушнева и Александър Кузев от Татари ЕООД: „Предимствата на Евро-6 са по-ниските пътни такси и разход на гориво“
 
Консултация: Да не се бърза с делата срещу картела. Относно производство по чл.11, §6 от Регламент (ЕО) №1/2003 срещу производителите на тежкотоварни автомобили от марките DAF, Daimler, Iveco, MAN и Volvo/Renault.
 
Търсенето на ремаркета ще се засили през 2017 г. Прогноза на маркетинговата компания Clear International Consulting.
 
Michelin с ново поколение гуми за регионален транспорт
 
Един ден в Техно Акташ АД
 
Нювил с Hyundai спечели рали Корсика 2017
 
Новият Mercedes-Benz Tourismo RHD
 
Задават се още 30 нови автобуса Yutong за София
 
Новият MAN Lion’s Coach. Интелигентен екстериор, криещ много подобрения.
 
DAF: Сигурни и проверени камиони

 Още електронни списания

Още електронни списания
Информация за избраното списание

Информация за избраното списание
Информация за книгата:

Категория: ПЕРИОДИКА
Година: 2017
ISSN: 2017131183154
Поредица: Камиони


Списание КАМИОНИ (излиза от 2001 г.) покрива всички аспекти, свързани с продажбата, поддръжката и сервизното обслужване на специализираните превозни средства – ванове, товарни автомобили, автобуси, строителни и комунални машини.
Следят се въвежданите нови модели, както и останалите технически новости. Списанието има практическа насоченост и прави собствени тестове на нови и употребявани автомобили, като обхваща модели, подходящи за българския пазар. От 2006 г. КАМИОНИ провежда сравнителни тестове с измерване на разход на гориво, средна скорост, обороти на двигателя и редица други параметри. Издателят на списанието е член на авторитетното международно жури Камион на годината (International Jury Truck of the Year). Рубриките Автобуси, Ванове и Строителни машини се поддържат постоянно – в рамките на списанието или като отделни издания. Всеки брой на списание КАМИОНИ съдържа обзорна статия или анализ на различни теми – пазарът на нови и употребявани товарни автомобили, прикачна техника и автобуси, лизинг – кой и какво предлага; пазарът на гуми, съответно на масла и горива; фирмени сервизи; сервизно оборудване; резервни части и др. Следят се промените в нормативната база, свързани с транспорта и автомобилите. Списанието отразява големите международни изложения за транспорт и товарни автомобили.
Информацията, която списанието предоставя на своите читатели, се допълва от сайтa www.kamioni.bg, чието съдържание се обновява ежедневно с кратки актуални новини.


Коментари

Коментари


Плащане с EasyPay може да направите като изберете опция плащане "чрез ePay" и на платежната страница изберете Таб "В брой на каса".

Вижте приложения пример: