Камиони - брой 08/2019

Още от поредицата Камиони

Камиони - брой 08/2019

(4.06 от 18 гласа)  • Формат: PDF
  • Защита: Adobe DRM
  • Указания за четене. Виж
  • Съвместимост за четене. Виж (Не e за Kindle)
  • Как да купя е-списание? Виж
Файлът е съвместим за четене на всички съвременни електронни четци за книги с eInk екран, таблети с операционна система Android, Windows и iPad. На персонални компютри с Windows и Apple Mac.

Четенето не е възможно на моделите Kindle с eInk екран, защото Amazon.com не поддържат съвместимост с тази технология.

Известно изключение има за таблети Kindle Fire, на които може да бъде инсталиран софтуера BlueFire reader, а кратко ръководство може да прочетете тук.

Новият брой на сп. КАМИОНИ – бр. 8 / октомври 2019

Тест: Шест от най-големите кабини в сравнителен тест. На летище Wallduern, в Германия са строени шест влекача с възможно най-големите и луксозни кабини от шест различни марки. Петима журналисти от различни държави (сред които представител на КАМИОНИ) правят всевъзможни измервания – размери в кабината, настройки на седалки и волан, видимост и слепи зони, диаметър на завой, легла, багажни пространства…Добре дошли в сравнителния тест 500 точки.
Тест: Новият Mitsubishi L200 - повече от здрав пикап. Визия на изсечен камък, по-висок и по-широк от предшественика си, по-защитен и по-здрав. Повече системи за сигурност и в помощ на водача, повече свързаност. Така накратко може да се опише новият Mitsubishi L200.
Тест: Новите Ford Transit и Transit Custom PHEV. Новите Ford Transit и Ford Transit Custom PHEV са по-ефективни, по-иновативни, по-свързани… и са създадени за улеснят бизнеса. Това са част от предимствата, които изтъкнаха от Ford Europe при лансирането на двата си нова вана. 
DAF XF – икономичен, комфортен и ефективен. „Защо да предпочета употребяван камион от оторизиран вносител в България, а да не го купя например от mobile.de?“. На този въпрос отговаря Димитър Петров, търговски директор в Турботракс България ООД.
Пенко Несторов, съсобственик и управител на ПИМК: Очаквам голямо разместване в бранша през следващите години.
Йоанис Сиафарикас, собственик и управител на фирма Олимпия: Обичам да съм "в час" с новата техника.
 
В брой 8 / 2019 на сп. КАМИОНИ можете да прочетете още:
 
Тест: Renault T-High Maxispace. По съвсем друг начин се представи появилият се в средата на това десетилетие Renault T - гладки повърхности, запомняща се визия без излишни екстри. 
Тест: Otokar Navigo . Списание КАМИОНИ имаше възможност да тества на българска земя компактния автобус Otokar Navigo, осигурен от Автокам България ООД.
Ducato Electric вдъхновява SEVEL. SEVEL e нещо повече от автомобилен завод - вече почти 4 десетилетия това е домът на легендарния Ducato.
Облачно време на панаира. Ако Международният технически панаир в Пловдив е огледало на икономическата реалност у нас, отражението не радва.
Пакет Мобилност I разцепи Европа. Бъдещето на пакет Мобилност I ще бъде решено на триалог в Брюксел.
Вторият център на ПРИМЕКС заработи в София
Карти, знаци и рамки за тол системата
SAF-HOLLAND и вашите гаранции
Субсидиите за е-ванове в Европа набират скорост
Busworld Europe – по-голям от всякога
СЕТ 2019: Кой ще бъде Автобус на годината
Volvo Polska отбеляза четвърт век
Тенденции в градската мобилност в ЕС
Бъдещето на мобилността
Един професионалист на 88
Кога са за смяна гумено-металните детайли
В Чехия и Белгия Хан увеличи преднината сиОще електронни списания

Още електронни списания
Информация за избраното списание

Информация за избраното списание
Информация за книгата:

Категория: ПЕРИОДИКА
Година: 2019
ISSN: 20191311831508
Поредица: Камиони


Списание КАМИОНИ (излиза от 2001 г.) покрива всички аспекти, свързани с продажбата, поддръжката и сервизното обслужване на специализираните превозни средства – ванове, товарни автомобили, автобуси, строителни и комунални машини.
Следят се въвежданите нови модели, както и останалите технически новости. Списанието има практическа насоченост и прави собствени тестове на нови и употребявани автомобили, като обхваща модели, подходящи за българския пазар. От 2006 г. КАМИОНИ провежда сравнителни тестове с измерване на разход на гориво, средна скорост, обороти на двигателя и редица други параметри. Издателят на списанието е член на авторитетното международно жури Камион на годината (International Jury Truck of the Year). Рубриките Автобуси, Ванове и Строителни машини се поддържат постоянно – в рамките на списанието или като отделни издания. Всеки брой на списание КАМИОНИ съдържа обзорна статия или анализ на различни теми – пазарът на нови и употребявани товарни автомобили, прикачна техника и автобуси, лизинг – кой и какво предлага; пазарът на гуми, съответно на масла и горива; фирмени сервизи; сервизно оборудване; резервни части и др. Следят се промените в нормативната база, свързани с транспорта и автомобилите. Списанието отразява големите международни изложения за транспорт и товарни автомобили.
Информацията, която списанието предоставя на своите читатели, се допълва от сайтa www.kamioni.bg, чието съдържание се обновява ежедневно с кратки актуални новини.


Коментари

Коментари


Плащане с EasyPay може да направите като изберете опция плащане "чрез ePay" и на платежната страница изберете Таб "В брой на каса".

Вижте приложения пример: