Камиони - брой 06/2020

Още от поредицата Камиони

Камиони - брой 06/2020

(4.21 от 19 гласа)  • Формат: PDF
  • Защита: Adobe DRM
  • Указания за четене. Виж
  • Съвместимост за четене. Виж (Не e за Kindle)
  • Как да купя е-списание? Виж
Файлът е съвместим за четене на всички съвременни електронни четци за книги с eInk екран, таблети с операционна система Android, Windows и iPad. На персонални компютри с Windows и Apple Mac.

Четенето не е възможно на моделите Kindle с eInk екран, защото Amazon.com не поддържат съвместимост с тази технология.

Известно изключение има за таблети Kindle Fire, на които може да бъде инсталиран софтуера BlueFire reader, а кратко ръководство може да прочетете тук.

Новият брой на сп. КАМИОНИ – бр. 6 / юли-август 2020

Тест: Scania 540 S - Отличен баланс на мощ и ефективност. Мощен, ефективен, икономичен, комфортен... Това са впечатленията от теста на Scania 540 S, проведен от списание КАМИОНИ. Имахме възможност за пръв път да изпробваме на пътя флагмана на шведската марка, оборудван вече с новия и най-мощен шестцилиндров редови 13-литров дизелов двигател на Scania.
Джакузи за камиони. Висококачествено измиване на всички видове товарни автомобили и композиции, автобуси, лекотоварни и леки автомобили предлага най-новата и съвременна автомивка в страната – тази на НИТИ в София.
Електрификацията на лекотоварната гама на PSA е в ход. В края на юни се състоя виртуална премиера на първото електрическо каре на PSA в лекотоварния сегмент – напълно електрическите ванове Peugeot Expert, Citroën Jumpy, Opel Vivaro и Vauxhall Vivaro. Те могат да се поръчват от юли.
Гамата на Ford Transit – в нови територии с версиите Active и Trail. Ford анонсира обновените варианти Trail и Active на моделите си от лекотоварната гама Transit. Новите версии се отличават с впечатляващ дизайн, изненадващи способности при тежки пътни условия и легендарната здравина на Transit.
Втори живот с ново предназначение. Лизингът за придобиване на употребяван Евро-6 на възраст до 4 години излиза „без пари“, при положение че се използва камион със средни габарити.
 
В брой 6 / 2020 на сп. КАМИОНИ можете да прочетете още:
 
София Франс Ауто става новият вносител на Opel за България
Атмикс ООД инвестира 
Триосен DAF CF 480 FAR за СИТИ ООД
БУЛАВТО налага марката FASSI на българския пазар
DKV устройствата за пътни такси скоро ще се признават по италианските магистрали
Пакет Мобилност се е запътил към съдебната скамейка
Дезинфекция на превозното средство
BRIDGESTONE DURAVIS All Season – всесезонна гума за лекотоварния сегмент
Нови газови автобуси Yutong тръгнаха в Габрово
FIAA 2020 обяви мерки за безопасност при предстоящото изложениеОще електронни списания

Още електронни списания
Информация за избраното списание

Информация за избраното списание
Информация за книгата:

Категория: ПЕРИОДИКА
Година: 2020
ISSN: 20201311831506
Поредица: Камиони


Списание КАМИОНИ (излиза от 2001 г.) покрива всички аспекти, свързани с продажбата, поддръжката и сервизното обслужване на специализираните превозни средства – ванове, товарни автомобили, автобуси, строителни и комунални машини.
Следят се въвежданите нови модели, както и останалите технически новости. Списанието има практическа насоченост и прави собствени тестове на нови и употребявани автомобили, като обхваща модели, подходящи за българския пазар. От 2006 г. КАМИОНИ провежда сравнителни тестове с измерване на разход на гориво, средна скорост, обороти на двигателя и редица други параметри. Издателят на списанието е член на авторитетното международно жури Камион на годината (International Jury Truck of the Year). Рубриките Автобуси, Ванове и Строителни машини се поддържат постоянно – в рамките на списанието или като отделни издания. Всеки брой на списание КАМИОНИ съдържа обзорна статия или анализ на различни теми – пазарът на нови и употребявани товарни автомобили, прикачна техника и автобуси, лизинг – кой и какво предлага; пазарът на гуми, съответно на масла и горива; фирмени сервизи; сервизно оборудване; резервни части и др. Следят се промените в нормативната база, свързани с транспорта и автомобилите. Списанието отразява големите международни изложения за транспорт и товарни автомобили.
Информацията, която списанието предоставя на своите читатели, се допълва от сайтa www.kamioni.bg, чието съдържание се обновява ежедневно с кратки актуални новини.


Коментари

Коментари


Плащане с EasyPay може да направите като изберете опция плащане "чрез ePay" и на платежната страница изберете Таб "В брой на каса".

Вижте приложения пример: