Камиони - брой 03/2021

Още от поредицата Камиони

Камиони - брой 03/2021

(3.71 от 21 гласа)  • Формат: PDF
  • Защита: Adobe DRM
  • Указания за четене. Виж
  • Съвместимост за четене. Виж (Не e за Kindle)
  • Как да купя е-списание? Виж
Файлът е съвместим за четене на всички съвременни електронни четци за книги с eInk екран, таблети с операционна система Android, Windows и iPad. На персонални компютри с Windows и Apple Mac.

Четенето не е възможно на моделите Kindle с eInk екран, защото Amazon.com не поддържат съвместимост с тази технология.

Известно изключение има за таблети Kindle Fire, на които може да бъде инсталиран софтуера BlueFire reader, а кратко ръководство може да прочетете тук.

Новият брой на сп. КАМИОНИ – бр. 3 / април 2021
Ford Trucks България приключва силно първото тримесечие на 2021 г. със значителен брой доставени камиони. 
Обновени модели на Renault Trucks в сериите T, C и K ще бъдат на пазара през втората половина на годината, това съобщи Бруно Блан, президент на Renault Trucks, на специална пресконференция.
По-евтин от „истинските“ дъмпери както по отношение на покупната цена, така и по експлоатационни разходи, по-универсален, по-удобен за водача и по-лесен за управление и дори „по-способен“ по отношение на товароносимостта – така можем да окачествим новия и най-мощния самосвал на Scania - G 540 10x4/6 XT.
Борсата за товари FindCargo.NET се разработва от около година и вече има над 3000 потребители. Решихме да проверим с какво тя се отличава от вече наличните на пазара и с какво би била привлекателна за клиентите си.
Просторната лимузина EQV стана първият напълно електрически автомобил на Mercedes-Benz, който в началото на тази година бе лансиран на българския пазар. В началото на март, много скоро след премиерата му в България, списание КАМИОНИ направи няколкодневен пътен тест с него.
Триото електрически ванове на Groupe PSA – Peugeot e-Expert, Citroën ë-Jumpy и Opel/ Vauxhall Vivaro-e получи трофея International Van of the Year 2021 (IVOTY).

В брой 3 / 2021 на сп. КАМИОНИ можете да прочетете още:
 
20 пожелания за 20 години КАМИОНИ
Първа доставка на новия MAN TGX в България
Нови интересни доставки от CTE Трейлърс България
Младежи без родителска подкрепа започват безплатно обучение за професионални шофьори
Приложението DKV APP & GO: Нова функция за мобилно зареждане с гориво
C CARRIER никога не сте сами – сервизна мрежа, съществуваща само за Вас
Сезонът на етикетите
Европа се нуждае спешно от инфраструктура за зареждане на електромобили
Renault обнови лекотоварната си гама
Електрическият Citroёn ё-Berlingo
FORDLiive – по-малко престои, по-успешен бизнес
Ето я новата емблема на Peugeot
ИА АА усъвършенства софтуера си и пуска нови електронни услуги
Пакет Мобилност – интересите бият екологията
Британските превозвачи и спедитори очакват brexit катастрофа
Над 96 процента от новите камиони в ЕС са дизелови
Композитни материали атакуват позициите на металите
Техниката в ETRC се развива с малки стъпки
Karsan Autonoumus Atak Electric влиза в серийно производство
2020 година – рекордна за Solaris
Силвър Стар с нови, по-добри условия за употребяваните автомобили
 
В онлайн изданието на сп. КАМИОНИ можете да прочетете още:
Най-скъпите тол пътища в Европа
 Още електронни списания

Още електронни списания
Информация за избраното списание

Информация за избраното списание
Информация за книгата:

Категория: ПЕРИОДИКА
Година: 2021
ISSN: 20211311831503
Поредица: Камиони


Списание КАМИОНИ (излиза от 2001 г.) покрива всички аспекти, свързани с продажбата, поддръжката и сервизното обслужване на специализираните превозни средства – ванове, товарни автомобили, автобуси, строителни и комунални машини.
Следят се въвежданите нови модели, както и останалите технически новости. Списанието има практическа насоченост и прави собствени тестове на нови и употребявани автомобили, като обхваща модели, подходящи за българския пазар. От 2006 г. КАМИОНИ провежда сравнителни тестове с измерване на разход на гориво, средна скорост, обороти на двигателя и редица други параметри. Издателят на списанието е член на авторитетното международно жури Камион на годината (International Jury Truck of the Year). Рубриките Автобуси, Ванове и Строителни машини се поддържат постоянно – в рамките на списанието или като отделни издания. Всеки брой на списание КАМИОНИ съдържа обзорна статия или анализ на различни теми – пазарът на нови и употребявани товарни автомобили, прикачна техника и автобуси, лизинг – кой и какво предлага; пазарът на гуми, съответно на масла и горива; фирмени сервизи; сервизно оборудване; резервни части и др. Следят се промените в нормативната база, свързани с транспорта и автомобилите. Списанието отразява големите международни изложения за транспорт и товарни автомобили.
Информацията, която списанието предоставя на своите читатели, се допълва от сайтa www.kamioni.bg, чието съдържание се обновява ежедневно с кратки актуални новини.


Коментари

Коментари


Плащане с EasyPay може да направите като изберете опция плащане "чрез ePay" и на платежната страница изберете Таб "В брой на каса".

Вижте приложения пример: