МЕНИДЖЪР - брой 06/2020

Още от поредицата Мениджър

МЕНИДЖЪР - брой 06/2020

(3.93 от 15 гласа)  • Формат: PDF
  • Защита: Adobe DRM
  • Указания за четене. Виж
  • Съвместимост за четене. Виж (Не e за Kindle)
  • Как да купя е-списание? Виж
Файлът е съвместим за четене на всички съвременни електронни четци за книги с eInk екран, таблети с операционна система Android, Windows и iPad. На персонални компютри с Windows и Apple Mac.

Четенето не е възможно на моделите Kindle с eInk екран, защото Amazon.com не поддържат съвместимост с тази технология.

Известно изключение има за таблети Kindle Fire, на които може да бъде инсталиран софтуера BlueFire reader, а кратко ръководство може да прочетете тук.

Телевизията обикновено се свързва с адреналин, което често е вярно, но същината на този бизнес е в абсолютното превъзходство на разума над емоциите“, казва главният изпълнителен директор на bTV Media Group Флориан Скала, който е лице на новия брой на списание „Мениджър“. Ще го видите в 10 епизода от „сериала“ му в телевизионния бранш, който преминава през много уроци, срещи, случки, много взети решения и много свършена работа.

Бъдещето на професиите, заетостта и личната отговорност към преквалификацията свързва основните теми в новия „Мениджър“, в който думата имат представители на институции, наука, бизнес, посветени на компанията си хора, номади със свободноизбираема дейност.
С текст на проф. Стефани Станчева и колегата ѝ в Харвардския университет Дани Родрик отваряме темата за т.нар. „добри работни места“, осигуряващи справедлив жизнен стандарт, не оцеляване. И как публичният и частният сектор да взаимодействат, за да ги създадат. 
Разговаряме с Томислав Дончев за пътя на европейските пари по NextGeneration EU – ресурс, който ще се използва не само за подпомагане, но и за тласък на създаващи иновации и преквалификация на хора бизнеси. 
Насреща е 30-годишният гиг работник, който се профилира в няколко посоки, за да управлява сам развитието си утре.
В темата ни "Дигитален мениджмънт" ще научите за новите продукти, услуги и решения, които помагат на бизнеса да навигира хората, процесите и стратегиите си в специфичната реалност, от която търсим най-добрия изход.
Останалото е движение. Поздравяваме ви със специалния ни проект, посветен на спортния режим на мениджъри, които не просто намират време за физическа активност. Намират я за двигател в представянето си на професионалния терен.
Очакват ви още 7 обяснения в любов към спорта, който се случва извън маратоните на работните ни места.
 Още електронни списания

Още електронни списания
Информация за избраното списание

Информация за избраното списание
Информация за книгата:

Издател: Мит Прес
Категория: ПЕРИОДИКА
Година: 2020
ISSN: 977131121311306
Поредица: Мениджър


Списание МЕНИДЖЪР е единственото по рода си списание за българските мениджъри, предприемачи и собственици.То защитава техните интереси и полага усилия да им помага в бизнеса.

Основни цели:

• Да информира читателите си за най- модерните и ефективни практики в областта на мениджмънта, маркетинга, бизнеса и технологиите.

• Да подсказва на мениджърите решения, които ще направят дейността им по-успешна

• Да формира нова култура на управление и производство в България.

• Да бъде свободна територия за мненията, идеите и предложенията на мениджърите

• Да защитава интересите им пред държавните структури и да съдейства за подобряване на бизнессредата

• Да разширява кръга на своите читатели.

Списанието е независимо, частно, съблюдава етичния кодекс на българските журналисти, създадено е с изцяло български капитал.
 


Коментари

Коментари


Плащане с EasyPay може да направите като изберете опция плащане "чрез ePay" и на платежната страница изберете Таб "В брой на каса".

Вижте приложения пример: