МЕНИДЖЪР - брой 04/2021

Още от поредицата Мениджър

МЕНИДЖЪР - брой 04/2021

(4.06 от 16 гласа)„Утре рецептата вече ще е друга, но ако я имам, и нея ще дам“, каза ни собственикът на Happy Орлин Попов в отговор на въпрос дали колеги от бранша го търсят за ноу-хау и колко готов е да го раздава.

Той е един от десетките интересни хора, с които се срещнахме от първия локдаун досега, укрепващи жизнеспособната роля на бизнеса в това време. Не само с готовността да обменят информация за подобряване на средата и да намерят начин за запазване и създаване на работни места в оказалия се прекалено сложен за правителствата свят. Но и с отговорната смелост да правят нещо ново чрез техноло­гиите, без да загърбват физическия и емоционалния живот на хората.
 
Разликата между тази смелост и проявяваната от трибуни и в кулоари е, че рядко успял бизнес човек говори за своята работа от най-висок пиедестал, сравнявайки я с Херкулесовите подвизи. Добре работещите хора от бизнеса намират кураж да осъществят целите си, като се вглеждат в много интереси и ценности, а не като заложници на кариера и его, сковани в поддържането на курс, който вече води наникъде.
 
Защото за да си поставиш правилна цел, все повече трябва да слушаш намеренията на хората за по-добър живот.
 
Повечето страници нататък са за това.
Елица Николова  • Формат: PDF
  • Защита: Adobe DRM
  • Указания за четене. Виж
  • Съвместимост за четене. Виж (Не e за Kindle)
  • Как да купя е-списание? Виж
Файлът е съвместим за четене на всички съвременни електронни четци за книги с eInk екран, таблети с операционна система Android, Windows и iPad. На персонални компютри с Windows и Apple Mac.

Четенето не е възможно на моделите Kindle с eInk екран, защото Amazon.com не поддържат съвместимост с тази технология.

Известно изключение има за таблети Kindle Fire, на които може да бъде инсталиран софтуера BlueFire reader, а кратко ръководство може да прочетете тук.


Още електронни списания

Още електронни списания
Информация за избраното списание

Информация за избраното списание
Информация за книгата:

Издател: Мит Прес
Категория: ПЕРИОДИКА
Година: 2021
ISSN: 97713112131132104
Поредица: Мениджър


Списание МЕНИДЖЪР е единственото по рода си списание за българските мениджъри, предприемачи и собственици.То защитава техните интереси и полага усилия да им помага в бизнеса.

Основни цели:

• Да информира читателите си за най- модерните и ефективни практики в областта на мениджмънта, маркетинга, бизнеса и технологиите.

• Да подсказва на мениджърите решения, които ще направят дейността им по-успешна

• Да формира нова култура на управление и производство в България.

• Да бъде свободна територия за мненията, идеите и предложенията на мениджърите

• Да защитава интересите им пред държавните структури и да съдейства за подобряване на бизнессредата

• Да разширява кръга на своите читатели.

Списанието е независимо, частно, съблюдава етичния кодекс на българските журналисти, създадено е с изцяло български капитал.
 


Коментари

Коментари


Плащане с EasyPay може да направите като изберете опция плащане "чрез ePay" и на платежната страница изберете Таб "В брой на каса".

Вижте приложения пример: