МЕНИДЖЪР - брой 01/2021

Още от поредицата Мениджър

МЕНИДЖЪР - брой 01/2021

(4.13 от 15 гласа)Винаги са ми интересни историите от детството на хората, с които се срещам.  

Не заради измамното чувство на носталгия, което ни кара да си спомняме с умиление онези брутални случки, в които сме политали от дърво, изгаряли сме се, отнасяли сме шамар заради неспазване на вечерен час или се е налагало да вършим тежка работа от малки.
 
Припомнянето на детството ми помага да изживея миговете, в които човекът срещу мен сам е успявал да се издърпа от дъното, за да разбера по-ясно как сега е „хванал ей такава риба“.
 
Защото нито „знаковите“ книги, които си прочел, нито хората, от които си учил неотменни истини на всеки остър завой в живота, могат да оспорят факта, че си взел тези завои със собствени сили.
 
Докато слушах историята на Пламен Русев с колегите си една сутрин в дълъг разговор в Zoom, за пореден път се убедих колко са важни самостоятелността, своенравието и изграждането на антиконформизъм в първите седем и способността да ги съхраниш по-нататък.
 
Защото в свят, в който новите реалности се изблъскват една друга още по-бързо и едва свикнал с една, вече ти помахва с извинение за неудобството друга, помага не да следваш гладкия път, а умението и издръжливостта да прокараш нов.
 
Това е начинът да правиш по-добри неща.
Елица Николова  • Формат: PDF
  • Защита: Adobe DRM
  • Указания за четене. Виж
  • Съвместимост за четене. Виж (Не e за Kindle)
  • Как да купя е-списание? Виж
Файлът е съвместим за четене на всички съвременни електронни четци за книги с eInk екран, таблети с операционна система Android, Windows и iPad. На персонални компютри с Windows и Apple Mac.

Четенето не е възможно на моделите Kindle с eInk екран, защото Amazon.com не поддържат съвместимост с тази технология.

Известно изключение има за таблети Kindle Fire, на които може да бъде инсталиран софтуера BlueFire reader, а кратко ръководство може да прочетете тук.


Още електронни списания

Още електронни списания
Информация за избраното списание

Информация за избраното списание
Информация за книгата:

Издател: Мит Прес
Категория: ПЕРИОДИКА
Година: 2021
ISSN: 97713112131132101
Поредица: Мениджър


Списание МЕНИДЖЪР е единственото по рода си списание за българските мениджъри, предприемачи и собственици.То защитава техните интереси и полага усилия да им помага в бизнеса.

Основни цели:

• Да информира читателите си за най- модерните и ефективни практики в областта на мениджмънта, маркетинга, бизнеса и технологиите.

• Да подсказва на мениджърите решения, които ще направят дейността им по-успешна

• Да формира нова култура на управление и производство в България.

• Да бъде свободна територия за мненията, идеите и предложенията на мениджърите

• Да защитава интересите им пред държавните структури и да съдейства за подобряване на бизнессредата

• Да разширява кръга на своите читатели.

Списанието е независимо, частно, съблюдава етичния кодекс на българските журналисти, създадено е с изцяло български капитал.
 


Коментари

Коментари


Плащане с EasyPay може да направите като изберете опция плащане "чрез ePay" и на платежната страница изберете Таб "В брой на каса".

Вижте приложения пример: