МЕНИДЖЪР - брой 01/2020

Още от поредицата Мениджър

МЕНИДЖЪР - брой 01/2020

(3.90 от 10 гласа)Eдинственият ми проблем с България е, че тук имам ужасно много време да спя – и постоянно ме преследва съмнението, че в нещо изоставам.“ Това ни каза 18-годишният Антоан, с когото се срещнахме на финала на изпитите му за няколко топ университета и малко преди една от най-големите VR платформи да публикува още една разработена от него игра.Логиката, с която той и връстниците му правят своите избори, прескача реални или виртуални граници.

Тя ще бъде редовна тема на първите страници на „Мениджър“, за да се опитаме да опознаем по-добре стартиращото кариерата си поколение и за да сме будни за новите скорости и въпроси, пред които то изправя бизнесите и обществото ни.Отваряме повече място за нови лица, автори, идеи и формати, за да стигнем още по-близо до вас, хората, които развиват и движат българската бизнес среда.
 
В този нов „Мениджър“ посрещаме в отбора си и художника Росен Йорданов, който просто ни каза „Ще стане“, когато решихме да започнем 2020 г. с промени в дизайна и в подхода към историите и разговорите на следващите страници. 
 
Заповядайте.
Елица Николова
главен редактор  • Формат: PDF
  • Защита: Adobe DRM
  • Указания за четене. Виж
  • Съвместимост за четене. Виж (Не e за Kindle)
  • Как да купя е-списание? Виж
Файлът е съвместим за четене на всички съвременни електронни четци за книги с eInk екран, таблети с операционна система Android, Windows и iPad. На персонални компютри с Windows и Apple Mac.

Четенето не е възможно на моделите Kindle с eInk екран, защото Amazon.com не поддържат съвместимост с тази технология.

Известно изключение има за таблети Kindle Fire, на които може да бъде инсталиран софтуера BlueFire reader, а кратко ръководство може да прочетете тук.


Още електронни списания

Още електронни списания
Информация за избраното списание

Информация за избраното списание
Информация за книгата:

Издател: Мит Прес
Категория: ПЕРИОДИКА
Година: 2020
ISSN: 977131121311301
Поредица: Мениджър


Списание МЕНИДЖЪР е единственото по рода си списание за българските мениджъри, предприемачи и собственици.То защитава техните интереси и полага усилия да им помага в бизнеса.

Основни цели:

• Да информира читателите си за най- модерните и ефективни практики в областта на мениджмънта, маркетинга, бизнеса и технологиите.

• Да подсказва на мениджърите решения, които ще направят дейността им по-успешна

• Да формира нова култура на управление и производство в България.

• Да бъде свободна територия за мненията, идеите и предложенията на мениджърите

• Да защитава интересите им пред държавните структури и да съдейства за подобряване на бизнессредата

• Да разширява кръга на своите читатели.

Списанието е независимо, частно, съблюдава етичния кодекс на българските журналисти, създадено е с изцяло български капитал.
 


Коментари

Коментари


Плащане с EasyPay може да направите като изберете опция плащане "чрез ePay" и на платежната страница изберете Таб "В брой на каса".

Вижте приложения пример: